Τα δοκιμαστικά του Κώστα Φορτούνη στον ΑΠΟΕΛ

Ο Κώστας Φορτούνης είναι αυτή την στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού Πειραιώς και του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Ο 24χρονος επιτελικός μέσος των «ερυθρολεύκων» αποτελεί τον ηγέτη του Ολυμπιακού και για χάρη του συνωστίζονται στο «Καραϊσκάκης» σκάουτερ ξένων ομάδων.
 
 
Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο Ελλαδίτης διεθνής πέρασε από δοκιμαστικά στον «Αρχάγγελο», εντούτοις για διάφορους λόγους δεν έριξε «άγκυρα» στον ΑΠΟΕΛ.
Την περίοδο 2009-10 σε ηλικία 18 ετών ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων τότε Κώστας Φορτούνης ήρθε στον Αρχάγγελο μετά από εισήγηση του Τρικαλινού φίλου του Γιώργου Βακουφτσή, ο οποίος λειτουργούσε τότε ως μάνατζερ παικτών σε συνεργασία με τον Κύπριο ατζέντη Νικόλα Ραφαήλ.
 
 
Ο Κώστας Φορτούνης προπονήθηκε για μερικές μέρες στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ επικοινώνησε με πρώην ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων» για να επιβεβαιώσει το γεγονός.
Κάποιοι εξ αυτών θυμούνται το πέρασμα του Φορτούνη από τον «Αρχάγγελο» κάποιοι άλλοι μας επεσήμαναν πως τα τελευταία ένα-δυό χρόνια που εκτοξεύτηκε η καριέρα του στον Ολυμπιακό αντιλήφθηκαν  ότι πρόκειται για το ψιλόλιγνο παιδί που πέρασε ένα «φεγγάρι» από το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ, ενώ άλλοι έπεσαν από τα «σύννεφα» καθώς δεν θυμόντουσαν καν κάτι τέτοιο.
 
 
Ο Φορτούνης δεν έπεισε εκείνο το διάστημα για τις δυνατότητες του, ενώ και ο ίδιος προτίμησε να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς αργότερα προέκυψε το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης στον οποίο πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2010.