Οι «βρώμικοι» του κυπριακού πρωταθλήματος

Τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα επικίνδυνα φάουλ, είναι αυτά που στιγματίζουν ως επί το πλείστο τους αγώνες, αναγκάζοντας τους διαιτητές να τιμωρήσουν ορθά ή λανθασμένα ορισμένες φορές τους ποδοσφαιριστές. Πόσες ήταν συνολικά όμως οι κίτρινες και οι κόκκινες στο φετινό Πρωτάθλημα; Ποιοι ποδοσφαιριστές ήταν τελικά οι πιο «βρώμικοι» στο γήπεδο;
   
Ο REPORTER αναλύει και σας παρουσιάζει παρακάτω τα στατιστικά κίτρινων καρτών του Πρωταθλήματος 2016-17
 
Συνολικά 1008 φορές είδαμε τους διαιτητές να βγάζουν από το τσεπάκι τους την κίτρινη κάρτα και άλλες 41 φορές να δείχνουν την κόκκινη κάρτα (Διαβάστε ΕΔΩ ανάλυση για τις ομάδες με τις περισσότερες κόκκινες και τα κερδισμένα πέναλτι).
 
Τις περισσότερες κίτρινες κάρτες δέχθηκε ο Εθνικός Άχνας (93 κίτρινες κάρτες), ενώ τις λιγότερες η ΑΕΚ (53 κίτρινες κάρτες).
 
Δείτε αναλυτικά τις κίτρινες κάρτες που δέχθηκε η κάθε ομάδα:

Ο Σατσέτι του Απόλλωνα και ο Αράμπαλ του Εθνικού Άχνας, είναι οι ποδοσφαιριστές που φιγουράρουν πρώτοι στη λίστα με τις περισσότερες κίτρινες, μιας και αντίκρισαν από έντεκα φορές τη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.
 
Αυτοί που συνδύασαν ωστόσο τις περισσότερες κίτρινες και κόκκινες κάρτες είναι ο Σεχού της Ανόρθωσης και ο Αντάμοβιτς της Καρμιώτισσας, καθώς μετρούν αμφότεροι από έξι κίτρινες και δυο κόκκινες.

Δείτε αναλυτικά από κάθε ομάδα τους ποδοσφαιριστές που δέχθηκαν τις περισσότερες κάρτες: