Αντώνης Φανιέρος: Από τα 11 κτίστης και ποδοσφαιριστής στον Ερμή

Το θάνατο του επιχειρηματία Αντώνη Φανιέρου, πατέρα του προέδρου της ομάδας, Λούκα θρηνεί ο Ερμής.
 
Η σχέση της οικογένειας με το σωματείο της Αραδίππου δεν είναι σημερινή, καθώς ο Αντώνης Φανιέρος διετέλεσε τερματοφύλακας της ομάδας στα τέλη της δεκαετίας του ‘60.
 
Ακολούθως ο Αντώνης Χαμπή Φανιέρος αγωνίστηκε στην Αλκή, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας πήραν μεταγραφή σε άλλες ομάδες της Λάρνακας αρχές της δεκαετίας του ’70 όταν η ΚΟΠ απέρριψε αίτημα του Ερμή για ένταξη του στην ΚΟΠ.
 
Η Ομοσπονδία δεν επέτρεπε σ’ ένα σωματείο να γίνει μέλος της αν ο πληθυσμός της κοινότητας στην οποία ανήκει ήταν κάτω των τριών χιλιάδων κατοίκων.
Μαζί με τον Ερμή, αίτημα για ένταξη στην ΚΟΠ κατέθεσε και η άλλη ομάδα της Αραδίππου, Ομόνοια και κατά παράδοξο τρόπο η ΚΟΠ έκανε δεκτή την αίτηση της Ομόνοιας και απέρριψε την αίτηση του Ερμή.
 
 
«Εγώ έπαιζα μάππα (ποδόσφαιρο) και ήμουν αγαπητός στο χωρκό και από τους μεν και από τους δε», ανέφερε ο Λουκάς Φανιέρος μιλώντας για τα εφηβικά του χρόνια.
 
Ο Αντώνης Φανιέρος και τ’ αδέλφια του Παναγιώτης Χαραλάμπους και Λευτέρης Χαραλάμπους υπήρξαν τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές του Ερμή Αραδίππου που ιδρύθηκε το 1958.
 
Από την ηλικία των 11 χρόνων ο Αντώνης Φανιέρος μπήκε τσιράκι για να μάθει την τέχνη του κτίστη και ακολούθως μάθαινε τα μυστικά της μπάλας στα τσικό του Ερμή.
 
Από το 2012 μέχρι σήμερα πρόεδρος της ομάδας είναι γιος του Αντώνη Φανιέρου, Λούκας τον οποίο στήριξε με διάφορους τρόπους