Οι κορυφαίες ατάκες του Λουκά Φανιέρου

Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με αυτά που λέει, το μόνο βέβαιο είναι πως κάθε φορά που ο πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος, καλείται από τα Μέσα Ενημέρωσης για δηλώσεις αυτά που θα πει δεν περνάνε απαρατήρητα.
 
Στα σίγουρα δεν έχει κανείς το δικαίωμα να χαρακτηρίσει τον ισχυρό άνδρα των «φτεροπόδαρων» ως  έναν ανιαρό παράγοντα. Τουναντίον κάθε φορά που κάνει δηλώσεις η πλειονότητα των φιλάθλων «κρέμεται» από τα χείλη του.
 
Ευθύς, ντόμπρος αλλά και οξύθυμος μερικές φορές ο Λουκάς Φανιέρος ξεστόμισε απίστευτες ατάκες στα χρόνια παρουσίας του στον διοικητικό θώκο του Ερμή που προκάλεσαν εντύπωση κάποτε γέλιο και άλλοτε εκνευρισμό στους αντιπάλους.
 
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ κατέγραψε τις καλύτερες ατάκες του προέδρου του Ερμή και σας τις παραθέτει στο «πιάτο» σας.
 
Απολαύστε τις καλύτερες ατάκες του Λουκά Φανιέρου   
 
19.12.2013 Για το αν προγραμματίζει κάποια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση η ομάδα: «Εμείς δεν θα κάνουμε τίποτε τα Χριστούγεννα. Θα κάνουμε τον Ιανουάριο, όταν τελειώσουν όλοι. Να πάρει λίες ανάσες ο κόσμος».
 
08.09.2014 «Στους γάμους είναι όλοι χαρούμενοι και ωραίοι. Ανοίγεις σαμπάνιες και διασκεδάζεις. Όταν κόψεις τη γυναίκα σου με φίλο τότε χωρίζεις. Έτσι κάναμε και εμείς» 
 
06.10.2014 «Είχα παράπονο από διαιτησία, αλλά αν αρχίσω το κλάμα θα με δει κανένας;».
 
20.11.2014 «Δεν θα αφήσω κανένα να επέμβει για τους νέους που θα έρθουν. Ο προπονητής θα τους φέρνει και εγώ θα τους εγκρίνω. Θα προτείνει o προπονητής και η διοίκηση αν θέλει, θα ενταχθούν»
 
20.11.2014 «Εμείς είμαστε παραπάνω και από πρόσφυγες. Φύγαμε από την Αραδίππου για αυτό θα πω στον ΚΟΑ να μας κάνει και εμάς πρόσφυγες. Να ενταχθώ και εγώ στους πρόσφυγες. Έφυγαν από την Αμμόχωστο, ήρθαν εδώ και έχουν τα γήπεδα τους. Εγώ έφυγα από την Αραδίππου, είμαι χειρότερος από τον πρόσφυγα. Η μόνη ομάδα που δεν παίρνει λεφτά για τα γήπεδα και πληρώνει είναι το ΑΠΟΕΛ που δεν έχει πρόβλημα. Η Ομόνοια με τα κακά της… εποσπάστηκε, και είναι κρίμα. Του Απόλλωνα θα του κάνουν γήπεδο. άρα έμεινε ο Ερμής να κάνει γήπεδο. Οι άλλοι έχουν γήπεδα και τους τα πληρώνει ο ΚΟΑ. Εγώ είμαι σιηλλούιν;»
 
27.11.2014 «Ο Παλαθουέλος πήγε σε ένα μαγαζί της Nike στη Λάρνακα, έκλεψε, έβγαλε τα κουμπιά (σ.σ. ασφαλείας) από την φανέλα, τα έβαλε σε τσέπη παντελονιού και την φόρεσε κάτω από τα ρούχα του σύμφωνα με τα λεγόμενα των τριών πωλητριών που ήταν μέσα. Δεν είμαστε εμείς που είπαμε ότι ο άνθρωπος έκανε κλοπή, αλλά η Nike σε εμάς. Γι' αυτό πλήρωσε 58 ευρώ τον υπάλληλο μόλις του είπε ότι θα πάει στην Αστυνομία και παραδέχθηκε το λάθος του. Δεν του είπαμε τίποτα εμείς. Τον είχαμε στην ομάδα, αλλά ο χαρακτήρας του άλλου φαίνεται από εδώ».
 
11.1.2015 «Μετά και τη 2η συνεχόμενη ήττα που είχαμε στο πρωτάθλημα χωρίς να παρουσιαστούμε στο γήπεδο στέλνω μήνυμα προς όλους τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ότι στο παιχνίδι με την Ομόνοια πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες. Αν δεν μπορούν, να σταματήσουν από τώρα. Όποιος δεν μπορεί να μπαίνει μέσα στο λεωφορείο που λέγεται Ερμής να κατέβει και να φύγει. Αυτό ισχύει για όλους, από τον πιο μικρό μέχρι τη μεγαλύτερη φίρμα της ομάδας»
 
15.5.2015 «Στον Ερμή θα φέρουμε δυο προπονητές έναν να δουλεύει την αμυντική μας συμπεριφορά και έναν την επιθετική μας γραμμή. Για εμάς δεν θα υπάρχει πρώτος προπονητής και δεύτερος, θα είναι και οι δυο ίσοι. Θέλουμε να πορευτούμε στην νέα χρόνια με δίδυμο προπονητών. Δεν λένε πως τα τέσσερα μάτια είναι καλύτερα από τα δύο. Αυτό θα κάνουμε»
 
18.1.2016 «Είμαι πρώην πρόεδρος πλέον, αλλά πάντα δίπλα στην ομάδα. Δεν θέλω να έχω τον τίτλο του προέδρου γιατί δεν είμαι πρόβατο κανενός».
 
18.1.2016 «Έφεραν ένα άνθρωπο από το εξωτερικό, τον Άλαν Σνόντι. Το πρώτο μίτινγκ μας έδειξε ένα άνθρωπο που ούτε ξέρει που βρίσκεται, είναι ένας άνθρωπος που σαν να μπήκε στην μπυραρία και πίνει την ζιβανία του…  Του έκανα τρεις τέσσερις ερωτήσεις και οι απαντήσεις του ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Πάει ένα ταξίδι έρχεται και δεν ξέρει τι γίνεται»
 
18.1.2016 «Έχουν κάνει τον Κουτσοκούμνη τον χειρότερο άνθρωπο της Κύπρου. Φταίει, δεν φταίει δέχεται βομβιστικές επιθέσεις. Για όλα φταίει ο Κουτσοκούμνης. Αν δεν λυθεί το κυπριακό θα φταίξει και πάλι»
 
07.06.2016 Που θα γίνει η προετοιμασία του Ερμή: «Θα γίνει στην Αραδίππου, μαζί με τα γουρουνάκια!»
 
24.06.2016 «Ο κ. Κουτσοκούμνης κατάντησε παραπάνω από τον ΦΠΑ».
 
09.08.2016 «Είπα να φύγει η ομάδα μου από το στοίχημα. Τους έστειλα επιστολή, όμως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Τι πρέπει να κάνουμε; Να γίνουμε ο Ερντογάν;»
 
16.10.2016 «Ήξερα ότι θα κερδίσουμε. Εύκολος για μας ο Απόλλωνας, τον έχουμε στο χέρι. Είναι μια ομάδα που πάντα τη νικάμε, πάντα δεν μπορεί να μας κερδίσει εύκολα και αυτό το έθιμο θα το κρατήσουμε για πολύ καιρό νομίζω».
 
19.10.2016 «Είπαν τα παιδιά ότι θα αλλάξουν το καταστατικό γιατί τρεις ομάδες της Β’ Κατηγορίας δεν δήλωσαν συμμετοχή στο κύπελλο και δεν ταίριαζαν τα ζευγάρια. Δεν μπορώ να πω περισσότερα για το θέμα. Αδικείται η ομάδα μου και της Δόξας γιατί κληρώθηκαν με ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Πήρα τον κύριο Ανθούλη Μυλωνά και μου εξήγησε αυτά που σας είπα. Την πλήρωσε ο Ερμής. Έμαθα να φωνάζω μόνος μου, δεν φωνάζει άλλος. Τελικά νομίζω πρέπει να βρω άλλη τακτική»