Τι ομάδα υποστηρίζουν οι Κύπριοι διαιτητές

Η επαγγελματική ενασχόληση κάθε ανθρώπου με τον αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα (ποδοσφαιριστής, προπονητής, διαιτητής, δημοσιογράφος κ.ο.κ) αρχίζει, συνήθως, μετά την ηλικία των 18 χρόνων.

 

 

Όμως, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και οι ομαδικές προτιμήσεις ξεκινούν από πολύ μικρή ηλικία. Στην προκειμένη οι πλείστοι διαιτητές, αν όχι όλοι, από παιδική ηλικία ως φίλαθλοι παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο και όπως είναι φυσικό υποστήριζαν κάποια κυπριακή ομάδα. Η ενασχόληση τους με το χώρο της διαιτησίας σαφώς και δεν τους επιτρέπει να εκφράζουν δημόσια τις οπαδικές  τους προτιμήσεις, ενώ αρκετοί κατηγορήθηκαν από τις ομάδες που υποστηρίζουν.

Σύμφωνα με την Αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου οι διαιτητές είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν ποια ομάδα υποστηρίζουν πριν διαιτητεύσουν έναν αγώνα, έτσι ώστε να μην εμπλακούν με τις συγκεκριμένες ομάδες.

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ μίλησε με άτομα που βρίσκονται κοντά στο χώρο της διαιτησίας και (με κάθε επιφύλαξη) λύνει την απορία των φιλάθλων για το ποια ομάδα υποστηρίζουν οι Κύπριοι διαιτητές που ορίστηκαν φέτος ως πρώτοι διαιτητές στα παιχνίδια πρώτης κατηγορίας. Βέβαια, το σημαντικό δεν είναι η ομάδα για την οποία «τρέφουν» αισθήματα, αλλά τι σφυρίζουν στο γήπεδο.

Κάντε κλικ στη φωτογραφία του κάθε διαιτητή για να αποκαλυφθεί η ομάδα του.

 

 
 
 
 
Loading...