Τα λόγια του Κριστιάνο στους συμπαίκτες του πριν αρχίσει η παράταση

Η Πορτογαλία είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης έπειτα από 1-0 επί της Γαλλίας, στον μεγάλο τελικό του «Stade de France», στο Euro 2016, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Έντερ στο 109' της αναμέτρησης.
 
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αποχωρήσει από το ματς από το πρώτο ημίχρονο λόγω προβλήματος στο αριστερό γόνατο, όμως φρόντισε να παίξει καθοριστικό ρόλο στις προσπάθειες των συμπαικτών του.
 
Μάλιστα, πριν από την έναρξη της παράτασης βγήκε από τ' αποδυτήρια, εμψύχωσε τους συμπαίκτες του και... έκανε τον προπονητή δίπλα στον Φερνάντο Σάντος, βιώνοντας με πάθος ό,τι συνέβαινε εκείνη τη στιγμή μέχρι και την ολοκλήρωση του αγώνα που χάρισε στους Ίβηρες το τρόπαιο.
 
«Ο τρόπος που μας μιλούσε, ήταν τρομερός... Πραγματικά, μας ενέπνευσε. Ήταν ηγετικός. Μας φώναζε “είναι δικό μας παιδιά! Το ξέρω! Παλέψτε και το πήραμε!”. Και στ' αποδυτήρια στην ανάπαυλα είχε κάνει το ίδιο, όμως μετά βγήκε στον αγωνιστικό χώρο να μας δώσει δύναμη πριν την παράταση. Ήταν τρομερό γιατί και η ομάδα αντέδρασε εξαιρετικά . Τα λόγια του ήταν τέτοια που μας έδωσαν κίνητρο και ψυχολογία» ανέφερε ο εκ των μελών της νέας Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Σέντρικ Σοάρες. 
 
Πηγή: gazzetta.gr