Ο Πίτι το «γύρισε» και ο Μέσκα το «κλείδωσε» (vid)

Μία σημαντική νίκη πέτυχε η ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος» κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, αφού ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κερδίσει με 3-1. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Πίτι, ο οποίος πέτυχε τα δύο τέρματα και έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του. Με αυτή τη νίκη η ΑΕΛ σκαρφαλώνει στους 44 βαθμούς στη 3η θέση και η Νέα Σαλαμίνα παραμένει στους 26 στην 7η θέση.

«Μοιρασιά» στο ημίχρονο

Αν και μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος του αγώνα η ΑΕΛ, κατάφερε ωστόσο να βρεθεί πίσω στο σκορ από το 11’ με ένα πανέμορφο τέρμα του Κολοκούδια. Οι οργανωμένες επιθέσεις τις ΑΕΛ δεν έλεγαν να κοπάσουν, με τον Πίτι στο 39’ να δικαιώνει την ομάδα του. Με ένα δυνατό σουτ εντός περιοχής κέρδισε τον Βεσελόφσκι φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Πίτι και Μέσκα σφράγισαν το τρίποντο

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του αγώνα μέχρι το 57’ με τον Πίτι να εκμεταλλεύεται την πρώτη καλή ευκαιρία και να φέρνει την ανατροπή στο παιχνίδι, δίνοντας προβάδισμα στην ΑΕΛ. Στο 68’ ο Μέσκα σφράγισε τη νίκη της ΑΕΛ, που με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Γκράσι, Κούσουλος, Τσίνα, Σκοπελίτης, Νεάγκου, Μπεμπέ, Κολοκούδιας, Φούσκο, Μακρίεφ
ΑΕΛ: Ρόμο, Αϊρόσα, Ντόσα, Λαφράνς, Φορτούνα, Σοάρες, Νικολάου, Μέσκα, Γεωργιάδης (57' Σάσι), Πίτι,  Αρουαμπαρένα