Οι μισθοί των πιο ακριβοπληρωμένων Κύπριων ποδοσφαιριστών

Ο Βαλεντίνος Σιέλης είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Γκάνγουον Κορέας και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Κύπριος ποδοσφαιριστής. 
 
Οι ετήσιες απολαβές του διεθνούς κεντρικού αμυντικού θα ξεπερνούν τις 400 (!) χιλιάδες ευρώ και θα έχει αύξηση σχεδόν 400% σε σχέση με όσα λάμβανε στην ΑΕΛ. 
 
 
 
Η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Λαΐφη στον Ολυμπιακό Πειραιώς και ο μετέπειτα δανεισμός του στην Σταντάρ Λιέγης το περασμένο καλοκαίρι ανέβασε τις μετοχές του αριστεροπόδαρου πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή.
 
Κατακόρυφα ανέβηκαν και οι ετήσιες απολαβές του οι οποίες από τις 140 χιλιάδες τον χρόνο που ήταν στην Ανόρθωση, εκτοξεύτηκαν στις 300 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. 
 
Το ποσό αυτό καθιστά τον 23χρονο ποδοσφαιριστή ως τον πιο ακριβοπληρωμένο Κύπριο ποδοσφαιριστή την τρέχουσα περίοδο. μέχρι να πέσουν οι υπογραφές του Σιέλη με την Γκανγουόν. 
 
 
 
Ακολουθεί ο Γιώργος Εφραίμ που υπέγραψε σήμερα (17/1) νέο τετραετές συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και αμείβεται με ένα ποσό κοντά στις 250 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.
 
Ο Δημήτρης Χριστοφή (Ομόνοια) με ετήσιες απολαβές 230 χιλιάδες ευρώ καταλαμβάνει την τρίτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων Κύπριων ποδοσφαιριστών. 
 
Στις 17 χιλιάδες το μήνα (170 τον χρόνο) είναι το συμβόλαιο του Στάθη Αλωνεύτη στον ΑΠΟΕΛ και ξεπερνά κατά λίγα χιλιάρικα τους συμπαίκτες του Γιώργο Μερκή και Πιέρο Σωτηρίου, ο τραπεζικός λογαριασμός τους οποίους "φουσκώνει" με 160 χιλιάδες τον χρόνο.