Παγιδευμένοι στην Φρανκφούρτη Κύπριοι βουλευτές-«Είμαστε με τα ρούχα που φοράμε»

Παγιδευμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης βρίσκονται κύπριοι βουλευτές, οι οποίοι έχουν τελικό προορισμό το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, λόγω του χάους που επικρατεί στα διεθνή αεροδρόμια, εξαιτίας των απεργιών και του μειωμένου προσωπικού που εργάζεται.

Συγκεκριμένα, μία εξαμελής αποστολή, στην οποία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Ειρήνη Χαραλαμπίδου και Χρίστος Σενέκης, βρίσκεται εδώ και δύο μέρες παγιδευμένη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, αφού υπήρξε ένα απίστευτο μπέρδεμα με τις πτήσεις τους. Όπως ανέφερε η κα. Χαραλαμπίδου στο κρατικό ραδιόφωνο, είχαν αποχωρήσει από την Κύπρο πριν από δύο μέρες, με καθυστέρηση, που οφειλόταν στην εταιρεία Lufthansa, με την οποία και ταξίδεψαν.

Η κα. Χαραλαμπίδου υπέδειξε πως η καθυστέρηση είχε αποτέλεσμα να χάσουν την επόμενη πτήση τους. Συγκεκριμένα, επεσήμανε πως για δύο λεπτά δεν πρόλαβαν να περάσουν από την πύλη, ενώ βρίσκονταν εκεί και ήταν λάθος της εταιρείας, ενώ σημείωσε πως έχουν εξαφανιστεί και οι βαλίτσες τους. «Είμαστε μόνο με τα ρούχα που φοράμε», ανέφερε σε έντονο ύφος.

Συνεχίζοντας την περιγραφή της, η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ σημείωσε πως ακυρώθηκε και η σημερινή τους πτήση προς την Αγγλία, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στο αεροδρόμιο. Το γεγονός ότι κανείς δεν τους έχει ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά και για το τι πρέπει να κάνουν, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στης κυπριακή αποστολή.

Η κα. Χαραλαμπίδου έκανε λόγο για τριτοκοσμικές καταστάσεις, ενώ εξήγησε πως τους περνούν συνεχώς από ελέγχους. Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάλεσε τον κόσμο να μην ανεβεί σε αεροπλάνο. «Βρισκόμαστε κυριολεκτικά παγιδευμένοι. Το απόλυτο χάος».

Η εξαμελής αποστολή, που αποτελείται από την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, τον Χρίστο Σενέκη, τον Κυριάκο Χατζηγιάννη και λειτουργούς της Βουλής, έχει ως προορισμό την συνεδρία του ΟΑΣΕ στο Μπέρμιγχαμ.

 

 

 

Δειτε Επισης

Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Σήμερα το επίσημο άνοιγμα της Υπουργικής Συνόδου της Κοινοπολιτείας στην Πάφο
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν
LIVE: Επιβεβαιώνεται ότι δεν πλήγηκαν πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Καταρρίφθηκαν drones αλλά δεν έγινε επίθεση με πυραύλους υποστηρίζει το Ιράν-Kανένα σχόλιο από Ισραήλ
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος συναγερμός-Προχώρησε σε αντίποινα το Ισραήλ, πύραυλοι έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...