Μήλον της έριδος η δημαρχία της Λάρνακας για τους Σκαλιώτες του ΔΗΣΥ

  Πραγματικός χαμός γίνεται στη Λάρνακα από στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού τα οποία προαλείφονται για να πάρουν το χρίσμα του υποψήφιου δήμαρχου που θα υποστηρίξει το κόμμα κατά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Όπως πληροφορείται ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝLINE, μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γύρω στα επτά στελέχη του ΔΗΣΥ, γεγονός το οποίο βάζει σε μπελάδες, όπως συμβαίνει και σε άλλους Δήμους, την ηγεσία του κόμματος για το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση. Γιαννάκης Γιαννάκη, Γιαννάκης Φιλίππου, Πάμπος Γαβριήλ, Ιωσηφίνα Αντωνίου, Λούης Δημητρίου, Αδαμαντίνος Κυριάκου και Νίκος Θεμιστοκλέους είναι μόνο μερικά από τα ονόματα των Συναγερμικών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝLINE, τουλάχιστον ακόμη δύο με τρία στελέχη του ΔΗΣΥ το σκέφτονται.
 
Υπενθυμίζεται πως στις δημοτικές εκλογές του 2011, ο ΔΗΣΥ είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λουρουτζιάτη(είχε υποστηριχθεί και από την ΕΔΕΚ), ο οποίος επικράτησε του ανθυποψηφίου του Νίκου Κλεάνθους. Ωστόσο, από τον περασμένο Μάρτιο, οπόταν και συνελήφθηκε, ο κ. Λουρουτζιάτης απέχει από τα καθήκοντά του ως αποτέλεσμα των κατηγοριών που αντιμετωπίζει για την υπόθεση του ΧΥΤΥ Κόσιης, γνωστή και ως σκάνδαλο Helector. Δημαρχεύων της Λάρνακας είναι τους τελευταίους περίπου πέντε μήνες ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος, Πέτρος Χριστοδούλου. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν των πολλών συναγερμικών στελεχών που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν τη δημαρχία της Λάρνακας, ανάλογη πρόθεση εξέφρασε προ ημερών σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νίκος Κλεάνθους, ο οποίος-όπως έχει προαναφερθεί, ήταν υποψήφιος και το 2011. Η υποψηφιότητά του είχε στηριχθεί τότε από το ΔΗΚΟ και από το ΑΚΕΛ. Ωστόσο, ο Νίκος Κλεάνθους δεν είναι ο μόνος από το ΔΗΚΟ που ενδιαφέρεται, καθότι φέρονται να ενδιαφέρονται επίσης οι Αλέξης Μιχαηλίδης, Παντελής Χειμωνίδης, Τρύφωνας Τρύφωνος και τουλάχιστον ακόμη δύο στελέχη του κόμματος. 
 
Την ίδια ώρα πάντως, το έδαφος για τη δική του υποψηφιότητα προετοιμάζει εδώ και μήνες ο ΑΚΕΛικός Ανδρέας Βύρας, ενώ η ΕΔΕΚ ευελπιστεί σε στήριξη μιας προδιαγραφόμενης υποψηφιότητας του δημαρχεύοντος σήμερα Πέτρου Χριστοδούλου, από τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου.  
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Δεν υπήρξαν ενστάσεις για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές-Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο
Oικολόγοι για τις δύο πυρκαγιές-«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο»
Επαναδιεκδικεί τον δήμο Στροβόλου ο Παπαχαραλάμπους-«Τα τελευταία χρόνια βάλαμε γερά θεμέλια»
Δηλώνει έτοιμος να εργαστεί σκληρά για την εξέλιξη του δήμου Στροβόλου ο Σταυρινίδης
Έδωσε το σύνθημα για αλλαγή σελίδας στον Στρόβολο ο Τσίγκης-«Με μέθοδο και όραμα για όλους τους πολίτες»
Η Τουρκία δεν θα παραστεί σε εκδήλωση για την επέτειο των 20 χρόνων διεύρυνση
Ανεξάρτητη υποψηφιότητα αντιδημάρχου για τον «Στρόβολο του αύριο» υπέβαλε ο Αιμίλιος Μιχαήλ
ΔΗΣΥ για την έλλειψη πτητικών μέσων-«Η παραδοχή της αρμόδιας υπουργού δεν αρκεί»
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του Ευρωβουλευτή ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
Τον πήχη ψηλά έθεσε ο Αρμεύτης-Μια πόλη για τους πολλούς θέλει ο Νικολαΐδης