Χωρίς αντίπαλο μέχρι στιγμής ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης

  Στην Πινδάρου για ενημέρωση της ηγεσίας του ΔΗΣΥ αναφορικά με το επιτελεσθέν έργο της απερχόμενης πενταετίας βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Λευκωσίας και υποψήφιος προς επανεκλογή στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γιωρκάτζης εξήγγειλε προ περίπου δεκαημέρου την υποψηφιότητά του, και δεδομένη θεωρείται από πολλούς η στήριξη της οποίας θα τύχει από τον ΔΗΣΥ, καθώς βεβαίως και από το ΔΗΚΟ. Ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης διεκδικεί επανεκλογή, ξεκαθαρίζοντας την ίδια ώρα πως σε περίπτωση ανανέωσης της θητείας του, αυτή θα είναι και η τελευταία. Ότι δηλαδή, δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος και στις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές.  
Μολονότι πάντως η σημερινή επίσκεψη που πραγματοποίησε ο κ. Γιωρκάτζης στην Πινδάρου εμπίπτει στη θεσμοθετημένη διαδικασία ετήσιας παρουσίασης του απολογισμού του έργου του Δήμου στα πολιτικά κόμματα, το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόλις πέντε μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές και εισερχόμαστε οσονούπω σε προεκλογική περίοδο, προσδίδει εκ των πραγμάτων και πολιτική χροιά στην επίσκεψη αυτή.
Όπως πληροφορείται πάντως ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝLINE, οι επίσημες επαφές του δημάρχου Λευκωσίας με τα κόμματα ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών θ’ αρχίσουν περί τα τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής παραμένει θολό το σκηνικό σε ό,τι αφορά τους πιθανούς ανθυποψήφιους του κ. Γιωρκάτζη, μιας και δεν υπάρχει-πάντοτε επί του παρόντος- εκδηλωθεί, επίσημα ή ανεπίσημα, οποιοδήποτε άλλο ενδιαφέρον.  
Υπενθυμίζεται ότι στις δημοτικές εκλογές του 2011 ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης εξελέγη δήμαρχος Λευκωσίας στηριζόμενος από το ΔΗΚΟ και από τον ΔΗΣΥ,  έχοντας ως ανθυποψήφια την υποστηριζόμενη από το ΑΚΕΛ, Ελένη Μαύρου.
  

Δειτε Επισης

Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Βρετανοκύπριος γυμναστής διεκδικεί τη δημαρχία του Λονδίνου
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Ανακηρύχθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ερήμης, Καντού και Σωτήρας στη Λεμεσό
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου