Το ΕΛΑΜ απαντά στον «πρωθυπουργό» των κατεχομένων

«Όταν αποτελείς πρόβλημα για τους εκπροσώπους της κατοχής και σε θεωρούν το μεγαλύτερο τους εχθρό, τότε αυτό αποτελεί τίτλο τιμής. Πόσο μάλλον δε, όταν δεν είχαν κανένα ενδοιασμό όλα αυτά τα χρόνια με κανένα από τα εκάστοτε κοινοβουλευτικά κόμματα και το μόνο τους πρόβλημα είναι σήμερα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ, απαντώντας σε χθεσινές δηλώσεις του λεγόμενου πρωθυπουργού των κατεχομένων Χουσείν Οζγκιουργκιούν.
 
«Όσο αφορά τις δηλώσεις του λεγόμενου πρωθυπουργού των κατεχομένων, Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν, να τον ενημερώσουμε ότι δεν δεχόμαστε υποδείξεις από ένα δήθεν εκπρόσωπο ενός κατά φαντασία κράτους, δημιούργημα της βάρβαρης εισβολής και παράνομης δια της χρήσης όπλων κατοχής των εδαφών μας, που υποθάλπει δολοφόνους όπως τον Κενάν Ακίν και καταπατεί κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα εδώ και 42 χρόνια», προστίθεται. .
 
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο τονίζει ότι θα παραμείνει πιστό στις επάλξεις του αντικατοχικού αγώνα, προασπίζοντας τα νόμιμα δίκαια του λαού μας. «Τέτοιες δηλώσεις δεν μας πτοούν, αντιθέτως μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί, αφού αποτελούν επιβεβαίωση ότι κινούμαστε στον σωστό δρόμο», προσθέτει.
 
Εξάλλου, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστους ανέφερε ότι «το να μας θεωρεί ο κατακτητής τρομοκράτες αποτελεί για μας ιδιαίτερη τιμή».
 
Είναι όμως ένα θέμα που θα πρέπει να συζητηθεί εφόσον θα έχουμε εξελίξεις στο Κυπριακό πρόβλημα, κατέληξε.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Χουσείν Οζγκιουργκιούν αναφέρθηκε στην εκλογή του ΕΛΑΜ στη Βουλή των αντιπροσώπων,  παρομοιάζοντας το κόμμα με την ΕΟΚΑ Β’ και αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε ενδεχόμενη λύση, το ΕΛΑΜ θα αποτελούσε κίνδυνο για τους Τ/κ.
 
 
 

Δειτε Επισης

Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Σήμερα το επίσημο άνοιγμα της Υπουργικής Συνόδου της Κοινοπολιτείας στην Πάφο
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν
LIVE: Το Ισραήλ προειδοποίησε την Ουάσινγκτον για την επίθεσή του στο Ιράν και δεν την έγκρινε
Καταρρίφθηκαν drones αλλά δεν έγινε επίθεση με πυραύλους υποστηρίζει το Ιράν-Kανένα σχόλιο από Ισραήλ
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος συναγερμός-Προχώρησε σε αντίποινα το Ισραήλ, πύραυλοι έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...