Τετάρτη 21 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Νέο παραλήρημα από τον Ερντογάν-«Ματαιώνουμε ένα ένα τα παιγνίδια τους»

  18/10/2020 18:43
Νέο παραλήρημα από τον Ερντογάν-«Ματαιώνουμε ένα ένα τα παιγνίδια τους»

Νέο παραλήρημα από τον Ερντογάν-«Ματαιώνουμε ένα ένα τα παιγνίδια τους»

  18/10/2020 18:43
“Ματαιώνουμε ένα - ένα τα σενάρια και τα παιχνίδια τους”, δήλωσε στο Σιρνάκ, στα σύνορα Ιράκ - Συρίας, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν. Η Τουρκία κινείται με βάση τους στόχους της και όχι προς την κατεύθυνση που άλλοι την σπρώχνουν, είπε.
 
Στην ομιλία του στο συνέδριο του κόμματός του, του ΑΚΡ, στο Σιρνάκ, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι τους έχουν χαλάσει τα σχέδια στο Ιράκ, στη Συρία, στη Μεσόγειο, στη Μαύρη Θάλασσα και σε κάθε πλατφόρμα, προσθέτοντας ότι “τώρα αυτή η χώρα μαζί με το έθνος της και το κράτος της κινείται σύμφωνα με τους στόχους της και όχι προς την κατεύθυνση που οι άλλοι την σπρώχνουν”. 
 
Χθες, «ήμασταν στη γεώτρηση του πρώτου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα. Το φυσικό αέριο 405 δισ. κ.μ. στο οικόπεδο Σακάρι είναι αρκετά μεγάλη ποσότητα για να καλύψει τις ανάγκες της χώρας μας για χρόνια. Το πλοίο μας το Φατίχ θα ξεκινήσει γεωτρήσεις σε ένα νέο οικόπεδο”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος. Όπως είπε,  θα χρησιμοποιήσουν αυτόν τον πλούτο για την ευημερία και το μέλλον των 83 εκατομμυρίων Τούρκων πολιτών.
 
Στη συνέχεια, κατηγόρησε την Αμερική, τη Ρωσία και τη Γαλλία που απαρτίζουν την τριμερή του Μινσκ πως στηρίζουν την Αρμενία παρέχοντάς τους οπλισμό. “Τί μας λένε; Τι δουλειά έχετε εσείς εκεί; Εμείς όπου υπάρχει καταπίεση, είμαστε εκεί. Όπου υπάρχει κατοχή, εμείς θα δεν θα σώσουμε τα αδέλφια μας εκεί από αυτήν την κατοχή; Ή εμείς δεν θα εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των συνόρων μας; Γιατί κάποιοι ενοχλούνται; Να μας συμπαθάνε. Είμαστε εκεί και θα είμαστε”, είπε τέλος ο κ. Ερντογάν. 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας