Παρασκευή 23 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Και τρίτη αποχώρηση από την Αλληλεγγύη-Έφυγε πυροβολώντας ο Γιάννης Σκυλλουριώτης

  17/10/2020 15:16
Και τρίτη αποχώρηση από την Αλληλεγγύη-Έφυγε πυροβολώντας ο Γιάννης Σκυλλουριώτης

Και τρίτη αποχώρηση από την Αλληλεγγύη-Έφυγε πυροβολώντας ο Γιάννης Σκυλλουριώτης

  17/10/2020 15:16
Την απόφασή του να παραιτηθεί από τα καθήκοντα του ως Εκπρόσωπος Παιδείας του Κινήματος Αλληλεγγύης, αλλά και ως Σύμβουλος της Προέδρου Κινήματος στην Εκτελεστική Επιτροπή όπως επίσης και να διαγράφει από μέλος του Κινήματος, ανακοίνωσε, με επιστολή του, στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, ο Γιαννης Σκυλλουριώτης.
 
Στην επιστολή του αναφέρει ότι είχε ενταχθεί στους κόλπους του Κινήματος πριν 2 χρόνια με πρόθεση να συμβάλει στα της πατρίδας και ειδικά σε θέματα παιδείας με στόχο τη βελτίωση, αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος, με έμφαση το Δημόσιο Σχολείο. «Οι θέσεις και  απόψεις σας για την ανάγκη βελτίωσης της Παιδείας ως στυλοβάτης της Πολιτείας μας, ήταν η κοινή μας συνιστάμενη», προσθέτει και αναφέρει ότι η επιτροπή Παιδείας, όμως, είναι μόνο ένα στοιχείο  της προσωπικότητας και ταυτότητας που διαθέτει κάθε κοινοβουλευτικό κόμμα.
 
«Η προσπάθεια μου, ειδικά τον τελευταίο χρόνο για την αναγκαιότητα να εκπέμψουμε με διαφορετικό γνώμονα από το κομματικό κατεστημένο της Κύπρου δεν απέφερε το επιδιωκόμενο για μένα αποτέλεσμα. Τις θέσεις μου σας τις είχα παραθέσει και γραπτώς στις 10/6/2020 (επισυνάπτονται) με κοινοποίηση και στην  Εκτελεστική Επιτροπή. Θέσεις που εν ολίγοις επανέλαβα και στη χθεσινή μας συνεδρία. Η αίσθηση που αποκόμισα δεν είναι αυτή που εκφράζει την αξιοπρέπεια και ιδεολογία μου, αρχές που δεν θα μπορούσα  να υποστείλω, για αυτό και επιλέγω να αποχωρήσω», καταλήγει.
 
Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η αποχώρηση του αναπληρωτή Προέδρου Πόλυ Παλλήκαρου και του εκπροσώπου Τύπου, Γιάννη Σελινόπουλου.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας