Πέμπτη 22 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στέλνουν γκρίζους λύκους στο οδόφραγμα της Δερύνειας-Ανησυχία κυβέρνησης

  17/10/2020 13:15
Στέλνουν γκρίζους λύκους στο οδόφραγμα της Δερύνειας-Ανησυχία κυβέρνησης

Στέλνουν γκρίζους λύκους στο οδόφραγμα της Δερύνειας-Ανησυχία κυβέρνησης

  17/10/2020 13:15
Μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το οδόφραγμα της Δερύνειας, πραγματοποιείται απόψε στις 19:00 από εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι θα διαμαρτυρηθούν για το άνοιγμα των Βαρωσιών, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να απευθύνει δραματική έκκληση για αποφυγή οποιονδήποτε επεισοδίων, τα οποία ενδεχομένως να προκαλέσουν γκρίζοι λύκοι, που θα βρεθούν στο οδόφραγμα. 
 
Με γραπτή του ανακοίνωση ο Νίκος Αναστασιάδης, αναφέρει ότι «κατανοώ και συμμερίζομαι απόλυτα τα συναισθήματα πικρίας και αγανάκτησης από τις συμπεριφορές της Τουρκίας και του κατοχικού καθεστώτος, και προς τούτο έγιναν και οι σχετικές ενέργειες μας τόσο προς το Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΕ όσο και προς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο».

Όπως αναφέρεται, «σύμφωνα με πληροφορίες του κράτους, οι εγκάθετοι της Άγκυρας επιδιώκουν την πρόκληση επεισοδίων και θα χρησιμοποιήσουν κάθε πρόσχημα από οποιαδήποτε τάχα εκτροπή των όσων δικαίως θα συγκεντρωθούν για να προασπίσουν τις δίκαιες αξιώσεις για το Βαρώσι και για τις άλλες κατεχόμενες περιοχές μας.
Για τούτο και απευθύνω θερμή έκκληση προς όλους όσοι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, όπως συμπεριφερθούν υπεύθυνα και εκδηλώσουν τα συναισθήματα αγανάκτησης τους με τρόπο που να μην επιτρέψουν στους εγκάθετους της Τουρκίας και τους γκρίζους λύκους, που θα συγκεντρωθούν στον χώρο, να αξιοποιήσουν οποιαδήποτε ενέργεια για να επιτύχουν αυτά που η Άγκυρα επιδιώκει».
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί όσους όσοι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση να τηρήσουν με αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας