Τρίτη 27 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Απαντά στα πυρά της αντιπολίτευσης ο Χάρης-«Το ΑΚΕΛ εκφράζει διχαστικό λόγο»

  29/09/2020 10:54
Απαντά στα πυρά της αντιπολίτευσης ο Χάρης-«Το ΑΚΕΛ εκφράζει διχαστικό λόγο»

Απαντά στα πυρά της αντιπολίτευσης ο Χάρης-«Το ΑΚΕΛ εκφράζει διχαστικό λόγο»

  29/09/2020 10:54
Η Κύπρος κάνει το παν για να συνεχίσει να είναι ένα κράτος σταθερότητας και ασφάλειας σε μια κατά τα άλλα ασταθή περιοχή, ήταν το μήνυμα του ΔΗΣΥ προς τους Πρέσβεις των κρατών της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής στους οποίους ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, παρέθεσε το πρωί πρόγευμα εργασίας για ενημέρωση αναφορικά με το Κυπριακό και το θέμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σφοδρότατη επίθεση Άντρου σε Πρόεδρο-«Διευκολύνει την Τουρκία να ξεγλιστρά»

Σε δηλώσεις του, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης είπε στους δημοσιογράφους ότι είχαν ένα πάρα πολύ χρήσιμο διάλογο ως ηγεσία του ΔΗΣΥ με τους Πρέσβεις των κρατών της Μέσης Ανατολής, κράτη, όπως είπε, "με τα οποία έχουμε στενή σχέση, κράτη με τα οποία επιθυμούμε να οικοδομήσουμε ένα πλέγμα συνεργασίας και συνεννόησης στην περιοχή μας".

"Η Κύπρος, όπως εξηγήσαμε, κάνει το παν να συνεχίσει να είναι ένα κράτος σταθερότητας και ασφάλειας σε μια κατά τα άλλα ασταθή περιοχή. Αυτό ήταν το μήνυμά μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε", είπε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Το ΑΚΕΛ εκφράζει διχαστικό λόγο, είπε ο κ. Γεωργιάδης
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο εσωτερικό μέτωπο λέγοντας ότι παραμονές της 60ής επετείου της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε μια περίοδο όπου η Τουρκία εντείνει τις πιέσεις και μια απαράδεκτη επιθετικότητα, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού "επέλεξε να εκφράσει ένα πολιτικό λόγο που πραγματικά είναι διχαστικός, είναι άγονος, είναι το τελευταίο που χρειάζεται ο τόπος μας αυτή την περίοδο".

Προφανώς, συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ "εκτιμά ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξυπηρετηθεί εκλογικά το ΑΚΕΛ, αυτή είναι η έγνοια του".

"Ούτε αυτό όμως θα συμβεί. Οι συμπολίτες μας χρειάζονται σταθερότητα, πολιτικές αξιοπιστίας, πολιτικές συνέπειας και σοβαρότητας και πολύ φοβούμαι δεν είναι αυτή η πολιτική που εκφράζει η ηγεσία του ΑΚΕΛ", είπε. 

Καταλήγοντας, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο "δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον δρόμο, θα συνεχίσουμε να είμαστε προσηλωμένοι στις πολιτικές εκείνες που εξυπηρετούν το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου μας χωρίς την άγονη αντιπαράθεση και τις αχρείαστες εντάσεις".
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας