Η πρώτη αντίδραση της Θεοχάρους στην παραίτηση Παλλήκαρου-Συνεδριάζει το Εκτελεστικό

Τις θερμές ευχαριστίες της προς τον παραιτηθέντα αναπληρωτή πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύης, εκφράζει η Ελένη Θεοχάρους η οποία του ευχήθηκε κάθε επιτυχία για το μέλλον. 

Μιλώντας στον REPORTER, η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης, σημείωσε πως ευχαριστεί τον κ. Παλλήκαρο για τα όσα πρόσφερε στο κίνημα τα τελευταία χρόνια. Επεσήμανε παράλληλα πως η απόφαση του κ. Παλλήκαρου είναι απόλυτα σεβαστή ενώ του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του επιλογές. 

Η κ. Θεοχάρους τόνισε την ίδια ώρα, πως δεν πρόκειται να αλλάξει ο αρχικός σχεδιασμός του κόμματος αναφορικά με τις βουλευτικές εκλογές. Όπως εξήγησε το Κίνημα Αλληλεγγύης θα δώσει αυτόνομα τη μάχη των βουλευτικών εκλογών με στόχο την είσοδο στη Βουλή. 

Ήδη τα ψηφοδέλτια του Κινήματος είναι έτοιμα στις τρεις μεγάλες επαρχίες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε ότι αφορά τις υπόλοιπες. 

Αναφορικά με την αναπλήρωση της θέσης του Πόλυ Παλλήκαρου, η Ελένη Θεοχάρους, εξήγησε πως την Τετάρτη θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο της Αλληλεγγύης για να εξετάσει το θέμα και να λάβει τις σχετικές αποφάσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι ο παραιτηθείς αναπληρωτής πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Πόλυς Παλλήκαρος, απέστειλε επιστολή στην Ελένη Θεοχάρους με την οποία της κοινοποιεί τους λόγους για τους οποίους έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει από το κόμμα. 

Μεταξύ άλλων ο κ. Παλλήκαρος σημειώνει ότι στο Κίνημα Αλληλεγγύη παρατηρείται έλλειψη λειτουργικότητα των συλλογικών οργάνων καθώς και αδυναμία επικοινωνίας με την Ελένη Θεοχάρους, αλλά και μεταξύ των στελεχών.

Όπως σημειώνει ο κ. Παλλήκαρος ο ίδιος κατέβαλε πολλές προσπάθειες για να αποφύγει να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, οι οποίες όμως δεν έχουν αποδώσει.

Καταλήγοντας στην επιστολή παραίτησής του ο απερχόμενος αναπληρωτής πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης εύχεται τα καλύτερα στην εναπομείνασα, όπως σημειώνει ηγεσία του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φεύγει πυροβολώντας από την Αλληλεγγύη ο Παλλήκαρος-Τι καταγγέλλει

Δειτε Επισης

Επαναφέρει τη θέση του για ένταξη της Κύπρου στο ΝΑΤΟ ο ΔΗΣΥ
Υψίστης σημασίας η αποκλιμάκωση και αυτοσυγκράτηση στη Μ. Ανατολή, τονίζει ο ΥΠΕΞ
Συνάντηση Προέδρου της Δημοκρατίας με επενδυτές στο Λονδίνο
Στις 6.359 οι νέες εγγραφές στον εκλογικό κατάλογο στην Πάφο
Εγκαίνια επιτελείου υποψήφιου Περιφερειάρχη Πάφου Χ. Πιττοκοπίτη
Καθοδήγηση Κομισιόν για ορθή εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά Ρωσίας
Συζήτηση στη «βουλή» για την απαγόρευση εισόδου Τουρκοκυπρίων στην Τουρκία
Περιορισμένες αλλαγές στο προσχέδιο Συμπερασμάτων για ευρωτουρκικά-Αναφορά στον Λίβανο
Πώς αξιολογούν την ένταση Ιράν-Ισραήλ στα κατεχόμενα
Προτάσεις για έναν Δήμο αλληλεγγύης παρουσίασε ο υποψήφιος Γιάννης Αρμεύτης