Κυριακή 25 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η πρώτη αντίδραση της Θεοχάρους στην παραίτηση Παλλήκαρου-Συνεδριάζει το Εκτελεστικό

  21/09/2020 11:31
Η πρώτη αντίδραση της Θεοχάρους στην παραίτηση Παλλήκαρου-Συνεδριάζει το Εκτελεστικό

Η πρώτη αντίδραση της Θεοχάρους στην παραίτηση Παλλήκαρου-Συνεδριάζει το Εκτελεστικό

  21/09/2020 11:31

Τις θερμές ευχαριστίες της προς τον παραιτηθέντα αναπληρωτή πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύης, εκφράζει η Ελένη Θεοχάρους η οποία του ευχήθηκε κάθε επιτυχία για το μέλλον. 

Μιλώντας στον REPORTER, η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης, σημείωσε πως ευχαριστεί τον κ. Παλλήκαρο για τα όσα πρόσφερε στο κίνημα τα τελευταία χρόνια. Επεσήμανε παράλληλα πως η απόφαση του κ. Παλλήκαρου είναι απόλυτα σεβαστή ενώ του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του επιλογές. 

Η κ. Θεοχάρους τόνισε την ίδια ώρα, πως δεν πρόκειται να αλλάξει ο αρχικός σχεδιασμός του κόμματος αναφορικά με τις βουλευτικές εκλογές. Όπως εξήγησε το Κίνημα Αλληλεγγύης θα δώσει αυτόνομα τη μάχη των βουλευτικών εκλογών με στόχο την είσοδο στη Βουλή. 

Ήδη τα ψηφοδέλτια του Κινήματος είναι έτοιμα στις τρεις μεγάλες επαρχίες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε ότι αφορά τις υπόλοιπες. 

Αναφορικά με την αναπλήρωση της θέσης του Πόλυ Παλλήκαρου, η Ελένη Θεοχάρους, εξήγησε πως την Τετάρτη θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο της Αλληλεγγύης για να εξετάσει το θέμα και να λάβει τις σχετικές αποφάσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι ο παραιτηθείς αναπληρωτής πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Πόλυς Παλλήκαρος, απέστειλε επιστολή στην Ελένη Θεοχάρους με την οποία της κοινοποιεί τους λόγους για τους οποίους έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει από το κόμμα. 

Μεταξύ άλλων ο κ. Παλλήκαρος σημειώνει ότι στο Κίνημα Αλληλεγγύη παρατηρείται έλλειψη λειτουργικότητα των συλλογικών οργάνων καθώς και αδυναμία επικοινωνίας με την Ελένη Θεοχάρους, αλλά και μεταξύ των στελεχών.

Όπως σημειώνει ο κ. Παλλήκαρος ο ίδιος κατέβαλε πολλές προσπάθειες για να αποφύγει να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, οι οποίες όμως δεν έχουν αποδώσει.

Καταλήγοντας στην επιστολή παραίτησής του ο απερχόμενος αναπληρωτής πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης εύχεται τα καλύτερα στην εναπομείνασα, όπως σημειώνει ηγεσία του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φεύγει πυροβολώντας από την Αλληλεγγύη ο Παλλήκαρος-Τι καταγγέλλει

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας