Πέμπτη 1 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παραιτήθηκε «βουλευτής» στα κατεχόμενα που ζει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη

  11/08/2020 14:45
Παραιτήθηκε «βουλευτής» στα κατεχόμενα που ζει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη

Παραιτήθηκε «βουλευτής» στα κατεχόμενα που ζει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη

  11/08/2020 14:45
Παραιτήθηκε από «βουλευτής» του ΚΕΕ ο Χουσείν Οζγκιουργκιούν, ο οποίος ανακοίνωσε το αίτημά του να παραιτηθεί μέσω Twitter χθες βράδυ καθώς εδώ και αρκετό καιρό ζει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη.
 
Η επιστολή παραίτησης του κ. Οχγκιουργκιούν αναγνώστηκε σήμερα στην ολομέλεια της «βουλής» από τον «πρόεδρο» του σώματος και αναμένεται να γίνει αποδεκτή. Η «βουλή» είχε άρει πέρυσι τον Ιούλιο την «βουλευτική ασυλία» του Χουσείν Οζγκιουργκιούν μετά από αίτημα το κόμματος του Λαού στον «εισαγγελέα» ο οποίος έκρινε ότι υπήρχε υπόθεση αθέμιτου πλουτισμού και αδιαφάνειας στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, όταν εκείνος ήταν «πρωθυπουργός».
 
Η υπόθεση έγινε γνωστή κατά την υποβολή αίτησης διαζυγίου του κ. Οζκιουργκιούν από την πρώην σύζυγό του, όταν εκείνος ήταν στη θέση του «πρωθυπουργού» ακόμα. Στην συνέχεια ο κ. Οζγκιουργκιούν παντρεύτηκε την Τ/κ μοντέλο και ηθοποιό Ιντζί Παρς και λίγο μετά την γέννηση της κόρης τους μετακόμισαν οικογενειακώς στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα η υπόθεση ενώπιον του «δικαστηρίου» να μην μπορεί να προχωρήσει.
 
Στο μήνυμά του στο Twitter, ο κ. Οζγιουργκιούν έγραψε ότι αντί της αρχής ότι κάποιος «έρχεται και φεύγει με την ψήφο του λαού, εγώ ήρθα με την ψήφο του και φεύγω υποβάλλοντας παραίτηση λόγω πολιτικών παρτιζάνων και ιντριγκών».
 
Ο Χουσείν Οζγκιουργκιούν εκλεγόταν «βουλευτής» με ο ΚΕΕ από το 1998 ενώ υπήρξε «υπουργός» και «πρωθυπουργός».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας