Παρασκευή 14 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία στην Αγλαντζιά-Στο 37,14% η προσέλευση

  02/08/2020 12:35
Σε εξέλιξη η ψηφοφορία στην Αγλαντζιά-Στο 37,14% η προσέλευση

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία στην Αγλαντζιά-Στο 37,14% η προσέλευση

  02/08/2020 12:35
Η προσέλευση των ψηφοφόρων για την αναπληρωματική εκλογή Δημάρχου Αγλαντζιάς ανήλθε μέχρι τις 5:00 το απόγευμα στο 37,14% ή 5.429 δημότες από σύνολο 14.619, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Έφορος Εκλογής, Λαμπρινή Γωγάκη.
 
Συνολικά 3.330 δημότες ή ποσοστό 25,67% είχαν προσέλθει μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, όταν έκλεισαν οι κάλπες για διάλειμμα. Η ψηφοφορία ξανάρχισε στις 1:00. 

Σύμφωνα με την κ. Γωγάκη, η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, με την τήρηση των πρωτοκόλλων λόγω πανδημίας, ενώ τα όποια μικροπροβλήματα επιλύονται.
 
Η ψηφοφορία, που ξεκίνησε στις 7.00 το πρωί, θα ολοκληρωθεί στις 6.00 το απόγευμα. Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει στα εκλογικά κέντρα μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και το αποτέλεσμα αναμένεται πριν από τις 8:00 το βράδυ, κατέληξε η Έφορος Εκλογής.
 
Υπενθυμίζεται ότι για τις αναπληρωματικές εκλογές εκδόθηκαν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού στα εκλογικά κέντρα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι φέρουν υποχρεωτικά μάσκες, ενώ η ψηφοφορία γίνεται σε θαλάμους χωρίς κουρτίνες, με αποστειρωμένα στυλό.
 
Οι δηλώσεις των υποψηφίων
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Κώστας Κόρτας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Κόρτας αναφέρθηκε στη σημασία της σημερινής μέρας για τον Δήμο Αγλαντζιάς. Ο κ. Κόρτας εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει προσέλευση των ψηφοφόρων, με βασικό κριτήριο το καλό της Αγλαντζιάς. 
 
«Σήμερα κάνουμε το εκλογικό μας καθήκον προς το Δήμο μας», δήλωσε από πλευράς του ο υποψήφιος Ανδρέας Κωνσταντίνου. «Καλώ τους συνδημότες μου, αν και καλοκαιριάτικα, να θυσιάσουν δέκα λεπτά από τον χρόνο τους για να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δεν γυρίζουμε πίσω. Συνεχίζουμε με πράξεις», κατέληξε.
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας