Σε ανοιχτή συζήτηση στο σκαλί Αγλαντζιάς οι 4 της Αγλαντζιάς-Τι απαντά ο Α. Κωνσταντίνου

Απαντά στην κοινή ανακοίνωση των ανθυποψηφίων του για τη δημαρχία Αγλαντζιάς, ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ Ανδρέας Κωνσταντίνου.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι «ευχαριστώ τους ανθυποψήφιους και ανθυποψήφιές μου που αποδέχθηκαν την πρόκλησή μου για να συζητήσουμε για την Αγλαντζιά στην Αγλαντζιά. Για τους δημότες μας μαζί με τους δημότες μας».
 
Σημειώνει πως «όπως είχα υποσχεθεί, κάλεσα όλους σε μια ανοικτή, δημόσια συζήτηση για την πόλη μας. Ήρθαμε σε επαφή με όλα τα άλλα επιτελεία και συμφωνήσαμε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας».
 
Ο κ. Κωνσταντίνου λέει επίσης ότι «αντιλαμβάνομαι τις "ηρωικές" ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής για εκλογικούς σκοπούς και ίσως την αγωνία που υπάρχει. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας: το θέμα είναι η Αγλαντζιά και πώς θα συνεχιστεί η καλή πορεία που έχουμε πετύχει έως τώρα».
 
Καταλήγοντας αναφέρει ότι «με τη σύμφωνη γνώμη, λοιπόν, των ανθυποψηφίων μου, η Ανοικτή Συζήτηση θα διεξαχθεί αύριο, 31 Ιουλίου, στις 6.45μμ στο αμφιθέατρο στο Σκαλί και καλώ τους συνδημότες μου να δώσουν το παρόν τους».
 
Προηγουμένως, σε κοινή τους ανακοίνωση οι υποψήφιοι για τη δημαρχία Αγλαντζιάς Μαρία Βασιλειάδου, Έφη Ξάνθου και Κώστας Κόρτα, γνωστοποίησαν ότι θα συμμετέχουν σε δημόσια συζήτηση αύριο στο Σκαλί.
 
Όπως ανέφεραν στην ανακοίνωση, «από την περασμένη Παρασκευή 24 Ιουλίου περιμένουμε από τον κ. Κωνσταντίνου να μας απαντήσει στα συγκεκριμένα και αυτονόητα ερωτήματα που του θέσαμε σχετικά με την διοργάνωση της δημόσιας συζήτησης ενώπιον των δημοτών της Αγλαντζιάς, στην οποία μας προσκάλεσε να συμμετάσχουμε. Συγκεκριμένα, ζητήσαμε να μάθουμε που, ποτέ και υπό ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί, για να μπορέσουμε να καλέσουμε τους δημότες της Αγλαντζιάς να συμμετάσχουν».
 
Επεσήμαναν επίσης ότι οι τρεις υποψήφιοι, παρόλο που ο Ανδρέας Κωνσταντίνου «δεν έχει απαντήσει στα ερωτήματα, επανειλημμένα έχει αρνηθεί να παραστεί σε δημόσιες συζητήσεις στις προσκλήσεις των ΜΜΕ, επέδειξε προκλητική έλλειψη σεβασμού προς τους ανθυποψηφίους του, αποκάλυψε επανειλημμένα την αδυναμία του να συνομιλήσει δημόσια για τα προβλήματα στην Αγλαντζιά», οι ίδιοι την Παρασκευή, στις 6:45 μ.μ., θα παραστούν στη δημόσια συζήτηση στο Σκαλί Αγλαντζιάς.
 
«Δεν αρνηθήκαμε ποτέ καμία επαφή με τους δημότες της Αγλαντζιάς και δεν πρόκειται να το πράξουμε τώρα».
 

Δειτε Επισης

Α. Δημητρίου: Η βία δεν αποτελεί μέσο θωράκισης των συμφερόντων της πατρίδας
Επανέρχεται το ΑΚΕΛ-«Οι αντιδράσεις Χριστοδουλίδη επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει συναίσθηση τι βιώνει η κοινωνία»
Η ανάγκη επίλυσης του Κυπριακού στο επίκεντρο της συνάντησης Στεφάνου-Κουτσούμπα
Συνάντηση Προέδρου της Βουλής με υφυπουργό Υγείας Ελλάδας
ΠτΔ: Η κατάσταση στο Κυπριακό μέρα με την μέρα γίνεται χειρότερη
Τις γνωστές, αδιάλλακτες θέσεις του θα εκφράσει ο Τατάρ στον Αντόνιο Γκουτέρες
«Λάρνακα, Συνεχίζουμε!»-Επίσημα ανακοίνωσε την επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας ο Ανδρέας Βύρας
Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια