Απαντά ο ΔΗΣΥ για το «ανακάτεμα» στο ΔΗΚΟ-«Ο Νικόλας να φροντίσει τα του οίκου του»

Την ενόχληση της Πινδάρου προκάλεσαν οι αιχμές του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, ότι πίσω από τα πέντε στελέχη που αποχώρησαν κρύβεται ο ΔΗΣΥ και το Προεδρικό.
 
Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Γιώργος Χατζηγεωργίου, κάλεσε τον κ. Παπαδόπουλο «να εγκαταλείψει αυτήν την τακτική της λανθάνουσας και παραπλανητικής επίρριψης ευθυνών προς τρίτους, ειδικά προς την κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό και να φροντίσει τα του οίκου του, όπως οφείλει να πράττει κάθε αρχηγός κόμματος αν θέλει πράγματι να θεωρεί τον εαυτό του πολιτικά υπεύθυνο άτομο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δείχνει Προεδρικό και Πινδάρου πίσω από τους «αποστάτες» του ΔΗΚΟ ο Νικόλας
 
Ανέφερε πως πάγια αρχή του ΔΗΣΥ είναι η αποφυγή κάθε σχολιασμού που αφορά τα εσωτερικά των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων και αυτό έπραξε και όταν αποχώρησαν στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού και εντάχθηκαν σε άλλα κόμματα.
 
«Κάτι που φαίνεται να μην ισχύει όμως για το Δημοκρατικό Κόμμα και τον κ. Παπαδόπουλο, εφόσον «διαβλέπει» ατυχώς πίσω από κάθε εξέλιξη που τον αφορά, ως υπαίτιους την κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό», είπε. «Από την πρόταση του ΑΚΕΛ για τον Γενικό Ελεγκτή ως και τα συμβαίνοντα στο Δημοκρατικό Κόμμα, ο κ. Παπαδόπουλος αυτήν την ατυχή τακτική επέλεξε», τόνισε ο Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επόμενη μέρα στο ΔΗΚΟ, το στίγμα πορείας των «πέντε» και η… ΔΗΠΑ
 

Δειτε Επισης

«Όταν ακούστηκε ''Λευτεριά και στην Κύπρο'' πέταξαν μπουκάλι και ξεκίνησε συμπλοκή»-Μαρτυρία για το επεισοδιακό πανηγύρι
Κατολισθήσεις η πιθανή αιτία του εκτροχιασμού τρένου στη Γερμανία-Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Σε πύρινο κλοιό η Τουρκία-Ραγδαία η εξάπλωση της φωτιάς στην Προύσα, δύο νεκροί
Δασμούς 15% σε όλα εκτός από χάλυβα και αλουμίνιο ανακοίνωσε ο Τραμπ μετά την εμπορική συμφωνία με ΕΕ
Πέντε τραυματίες σε επιδρομή Ρωσίας σε Κίεβο
Νέος χορός αντιδράσεων από κόμματα μετά το διάγγελμα του Προέδρου-«Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και έπρεπε ήδη να αποδοθούν»
Κρατήσεις στο παρά πέντε και πληρότητες που αγγίζουν το 80%-Καλή σεζόν βλέπουν οι ξενοδόχοι
Αμετάβλητες οι τιμές φρούτων και λαχανικών παρά τις υποσχέσεις-Το κόστος πληρώνουν οι καταναλωτές
Ανακοίνωσε ότι ΗΠΑ και ΕΕ κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία ο Τράμπ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 16,2 εκατ. ευρώ