Λύπη για τις αποχωρήσεις, δεν έπεισε τη ΝΕΔΗΚ η ηγεσία του ΔΗΚΟ

Δεν έμεινε ικανοποιημένη από την τοποθέτηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ για την αποχώρηση των πέντε στελεχών η Νεολαία του Δημοκρατικού Κόμματος, αφού θεωρεί πως δεν απαντά επί της ουσίας στα όσα της καταλογίζονται από τους κυρίους Προκοπίου, Βότση, Μουσιούττα, Τρυφωνίδη και Τσίγκη. Την ίδια στιγμή, εκφράζει λύπη για την απόφαση των πέντε, τονίζοντας την ανάγκη για ενότητα.
 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΕΔΗΚ, «η απάντηση του Δημοκρατικού Κόμματος δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, αφού στην ουσία ούτε διαψεύδει τους ισχυρισμούς των πέντε αξιωματούχων αλλά ούτε και απαντάει στα όσα αναφέρονται στις επιστολές».
 
Για τον λόγο αυτό, αναφέρει περαιτέρω, ως η νεολαία του κόμματος ζητούμε από τα αρμόδια σώματα του ΔΗΚΟ, να διευθετήσουν ώστε το κόμμα μας να παραμείνει ενωμένο και ταυτόχρονα καλούμε τον κάθε ΔΗΚΟϊκό σε ενότητα.
 
«Τα όσα εξελίσσονται σήμερα στο εσωκομματικό πεδίο του Δημοκρατικού Κόμματος δεν μπορούν παρά να μας θορυβήσουν», υπογραμμίζει η ΝΕΔΗΚ.
 
«Η αποχώρηση των πέντε στελεχών του ΔΗΚΟ μας λυπεί, ιδιαίτερα επειδή γίνεται σε μια περίοδο όπου το κόμμα χρειάζεται να παραμείνει ενωμένο, συσπειρωμένο και πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά, αφού τα υπόλοιπα κόμματα του κέντρου αδυνατούν να ανταποκριθούν στο ρυθμιστικό ρόλο της μετριοπάθειας και των σωστών θέσεων που οφείλει να διατηρεί το κέντρο, μέσα σε μια κατάσταση αβεβαιότητας με τις έντονες τουρκικές προκλήσεις», προστίθεται στην ανακοίνωση.
 
«Πιστοί στις αρχές και αξίες που διέπουν την οργάνωσή μας, οφείλουμε να ζητήσουμε την διαχείριση της κατάστασης ούτως ώστε να πετύχουμε μαζί και ενωμένοι, την ελευθερία, την δημοκρατία και την δικαιοσύνη για τον τόπο μας», καταλήγει η Νεολαία του ΔΗΚΟ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα
Κυπριακό, ελληνοτουρκικά, ευρωεκλογές, συζήτησαν Καρογιάν-Κουτσούμπας