Στη λίστα Γιωρκάτζη και ο Λεωνίδου-«Ανακριβής και παραπλανητική»

Στη λίστα Γιωρκάτζη βρίσκεται το όνομα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Βουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έξαλλη με τη λίστα Γιωρκάτζη η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου-Της χρέωσαν για ΜΕΔ την πιστωτική

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, «έχω συνάψει στεγαστικό δάνειο με την πρώην Συνεργατική (νυν ΚΕΔΙΠΕΣ), για το οποίο δηλώνω κατηγορηματικά και απερίφραστα πως ήταν και είναι εξυπηρετούμενο και έχει συμπεριληφθεί στην δήλωση μου για το πόθεν έσχες, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Βουλής και αποτελεί την αληθή εικόνα της οικονομικής μου κατάστασης».
 
Ο κ. Λεωνίδου σημειώνει ότι «προς επιβεβαίωση των όσων έχω αναφέρει πιο πάνω, δημοσιοποιώ σχετικό πιστοποιητικό της τράπεζας, το οποίο θα καταθέσω στην Βουλή μαζί με τις σχετικές καταστάσεις λογαριασμών, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι καταβάλλονται ανελλιπώς όλες οι δόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου. Περαιτέρω δήλωσε ότι «είμαι εγγυητής σε φοιτητικό δάνειο του γιου μου, το οποίο επίσης είναι εξυπηρετούμενο και καταβάλλονται ανελλιπώς οι δόσεις».
 
Ο κ. λεωνίδου υποστηρίζει ότι «η συμπερίληψη του ονόματος μου στην λίστα προφανώς και είναι λανθασμένη και θα απαιτήσω να διερευνηθεί το πως και το γιατί το δικό μου όνομα έχει συμπεριληφθεί στη σχετική λίστα. Δυστυχώς φαίνεται πως η Λίστα Γιωρκάτζη συντάχθηκε πρόχειρα ή και κακόπιστα, είναι ανακριβής και παραπλανητική».
 
Το πιο δυσάρεστο, αναφέρει ο κ. Λεωνίδου, «είναι ότι αυτά τα λάθη που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα επιτρέψουν σε πρόσωπα που πραγματικά έτυχαν ευνοϊκής, η προνομιακής μεταχείρισης, με διαγραφές δανείων και χαριστικά επιτόκια να ξεφύγουν του απαραίτητου ελέγχου».

Δειτε Επισης

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ αποφάσισαν πώς θα χτυπήσουν το Ιράν, αλλά όχι πότε
Επαναφέρει τη θέση του για ένταξη της Κύπρου στο ΝΑΤΟ ο ΔΗΣΥ
Νέα βάρκα εντοπίστηκε ανοιχτά της Κύπρου-Οδηγείται στο λιμάνι Λάρνακας
Υψίστης σημασίας η αποκλιμάκωση και αυτοσυγκράτηση στη Μ. Ανατολή, τονίζει ο ΥΠΕΞ
Συνάντηση Προέδρου της Δημοκρατίας με επενδυτές στο Λονδίνο
Στις 6.359 οι νέες εγγραφές στον εκλογικό κατάλογο στην Πάφο
Εγκαίνια επιτελείου υποψήφιου Περιφερειάρχη Πάφου Χ. Πιττοκοπίτη
Καθοδήγηση Κομισιόν για ορθή εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά Ρωσίας
Συζήτηση στη «βουλή» για την απαγόρευση εισόδου Τουρκοκυπρίων στην Τουρκία
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα