Σάββατο 8 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Διασκεδάζει τις ανησυχίες για τη στρατιωτική συνεργασία ο Πρόεδρος

  09/07/2020 19:53
Διασκεδάζει τις ανησυχίες για τη στρατιωτική συνεργασία ο Πρόεδρος

Διασκεδάζει τις ανησυχίες για τη στρατιωτική συνεργασία ο Πρόεδρος

  09/07/2020 19:53
Η Κύπρος επιδιώκει άριστες σχέσεις με όλα τα Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απαντώντας στις επικρίσεις που υπήρξαν από μερίδα της αντιπολίτευσης, αναφορικά με τη συμπερίληψη της Κύπρου στο Πρόγραμμα Διεθνούς Στρατιωτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης των ΗΠΑ.
 
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου για το τερματικό υγροποιημένου φυσικού αερίου, στο Βασιλικό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς για την αμερικανική απόφαση για παροχή στρατιωτικής εκπαίδευσης προς την Κύπρο και για τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ότι αφήνουμε πίσω φίλες χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα, είπε «να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την απόφαση της Αμερικανικής Κυβέρνησης και την ίδια ώρα να διαβεβαιώσω όσους ανησυχούν ότι, δεν πρόκειται ποτέ να διαταραχτούν οι άριστες σχέσεις που διατηρούμε είτε με τη Ρωσία είτε με την Κίνα.
 
Μια μικρή χώρα, όπως είναι η Κύπρος αυτό που επιδιώκει είναι την κατά το δυνατόν άριστη ή καλύτερη δυνατή σχέση με όλα τα Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας».
 
Κληθείς να αναφερθεί στο θέμα της άρσης των περιορισμών στα σημεία διέλευσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «όλα κυλούν ομαλά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας