Σάββατο 8 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συμπληρώνεται το παζλ των υποψηφιοτήτων για τον Δήμο Αγλαντζιάς

  07/07/2020 22:15
Συμπληρώνεται το παζλ των υποψηφιοτήτων για τον Δήμο Αγλαντζιάς

Συμπληρώνεται το παζλ των υποψηφιοτήτων για τον Δήμο Αγλαντζιάς

  07/07/2020 22:15
Συμπληρώνεται το παζλ των υποψηφίων για τη Δημαρχεία του Δήμου Αγλαντζιάς, η οποία θα κριθεί ξανά στην κάλπη στις 2 Αυγούστου, αφού η θέση έμεινε κενή μετά την υπουργοποίηση του Χαράλαμπου Πετρίδη.  

Καθοριστική ήταν η σημερινή μέρα, καθώς έλαβαν τις αποφάσεις τους για το θέμα ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ. Ο ΔΗΣΥ, αποφάσισε να διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο με δικό του υποψήφιο, με στόχο να επαναλάβει την επιτυχία του 2016.

Εκλεκτός είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος της νέας γενιάς στελεχών του ΔΗΣΥ, ο οποίος είναι Δημοτικός Σύμβουλος του κόμματος στην Αγλαντζιά.

Πιστό στην επιλογή των προηγούμενων εκλογών έμεινε και το ΑΚΕΛ, το οποίο υποστηρίζει και πάλι την υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου, Κώστα Κόρτα.

Μετά τις αποφάσεις των δύο μεγάλων κομμάτων η εικόνα έχει, ουσιαστικά, αποκρυσταλλωθεί, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται να προκύψουν και άλλες υποψηφιότητες.

Υπενθυμίζεται ότι, τις προηγούμενες ημέρες το ΔΗΚΟ, ανακοίνωσε τη στήριξη του στον Κώστα Κόρτα, η ΕΔΕΚ στην Μαρία Βασιλειάδου και το Κίνημα Οικολόγων στην Έφη Ξάνθου.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που δεν έχουν ακόμα εκφράσει υποστήριξη για κάποιο υποψήφιο και ναμένεται να εκδηλώσουν τις προθέσεις τους τις επόμενες ημέρες.
 
Με την αυτόνομη κάθοδο να θεωρείται απομακρυσμένο σενάριο, αναμένεται ότι είτε θα στηρίξουν κάποιο από τους υφιστάμενους υποψήφιους, είτε θα προτείνουν στους ψηφοφόρους τους ψήφο καταβούληση.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας