Σάββατο 8 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου εκλεκτός του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Αγλαντζιάς

  07/07/2020 20:04
Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου εκλεκτός του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Αγλαντζιάς

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου εκλεκτός του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Αγλαντζιάς

  07/07/2020 20:04
Με τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Κωνσταντίνου, ρίχνεται στη μάχη για τις αναπληρωματικές εκλογές στο Δήμο Αγλαντζιάς ο Δημοκρατικός Συναγερμός.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Χαράλαμπος Πετρίδης, ο οποίος παραιτήθηκε από το αξίωμα του Δημάρχου μετά την πρόσφατη υπουργοποίηση του, ήταν το πρόσωπο που ο ΔΗΣΥ είχε υποστηρίξει στις Δημοτικές εκλογές του 2016 για τον Δήμο Αγλαντζιάς.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού, της τηλεδιάσκεψης του Πολιτικού Γραφείου, που έλαβε την τελική απόφαση, είχε προηγηθεί αυτή της δημοτικής ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού Αγλαντζιάς, των σχολικών εφόρων, των τοπικών Επιτροπών και Κοινοταρχών, της περιοχής, υπό την Προεδρία του Προέδρου του κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, όπου και συζητήθηκε το θέμα των εκλογών για το Δήμο.  
«Η εισήγηση από την τοπική κοινωνία της Αγλαντζιάς που κατατέθηκε προς συζήτηση στο Πολιτικό Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, αφορούσε τη στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Αντρέα Κωνσταντίνου για τον Δήμο της Αγλαντζιάς.
 
Υποψηφιότητα η οποία και επικυρώθηκε ομόφωνα από το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού», προστίθεται στην ανακοίνωση.
 
Υπενθυμίζεται ότι το ΔΗΚΟ υποστηρίζει την υποψηφιότητα Κώστα Κόρτα, η ΕΔΕΚ της Μαρίας Βασιλειάδου και το Κίνημα Οικολόγων της Έφης Ξάνθου. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας