Σάββατο 8 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Διαβήματα στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ και αναμονή για τα οδοφράγματα από την Κυβέρνηση

  07/07/2020 19:01
Διαβήματα στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ και αναμονή για τα οδοφράγματα από την Κυβέρνηση

Διαβήματα στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ και αναμονή για τα οδοφράγματα από την Κυβέρνηση

  07/07/2020 19:01
Η Κυβέρνηση έχει κάνει παραστάσεις για το ζήτημα των οδοφραγμάτων στα Ηνωμένα Έθνη και αναμένει το αποτέλεσμα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επαφές ΟΥΝΦΙΚΥΠ με Τ/κ για τον Λιμνίτη-Παραμένει το πρόβλημα για τους κατοίκους Κ. Πύργου

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το αν υπάρχει κάτι νεότερο για το ζήτημα των οδοφραγμάτων, ο κ. Κούσιος απάντησε αρνητικά.
 
«Έχουμε κάνει παραστάσεις στα Ηνωμένα Έθνη και αναμένουμε», είπε.
 
Το πρωί, με δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Αλίμ Σιντίκ, ερωτηθείς σε σχέση με τις νέες οδηγίες που εξέδωσε το  «υπουργείο υγείας» του ψευδοκράτους, σε ό,τι αφορά την είσοδο στα κατεχόμενα και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας που ακολούθησαν, ανέφερε ότι παρακολουθεί πολύ στενά την κατάσταση στα σημεία διέλευσης, συμπεριλαμβανομένου αυτού του Λιμνίτη.
Υπενθυμίζεται ότι χθες οι Τούρκοι δεν επέτρεψαν σε πέντε με έξι οχήματα και ένα λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους από την Τυλληρία να περάσουν από το οδόφραγμα Αστρομερίτη, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στα σπίτια τους από το δρόμο Κάμπου-Ορκόντα. 
 
Ακολούθως, οι κάτοικοι της Τυλληρίας, προχώρησαν σε αυθόρμητη εκδήλωση διαμαρτυρίας, κλείνοντας τον δρόμο Κοκκίνων-Μανσούρας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιστρέψουν από τα Κόκκινα μέλη του τουρκικού στρατού που μετέβησαν στο χωριό για ανεφοδιασμό.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας