Σε συμπόρευση καλεί τους δημότες Αγλαντζιάς ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κόρτας

Σε «μια κρίσιμη στιγμή» ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Κώστας Κόρτας, καλεί τους δημότες «σε συμπόρευση σ’ αυτό τον ενάμιση χρόνο που απομένει για το υπόλοιπο της θητείας του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί η Αγλαντζιά είναι πάνω απ` όλα, γιατί η Αγλαντζιά, είσαστε εσείς», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
 
Προσθέτει ότι «σε μια κρίσιμη στιγμή για την τοπική κοινωνία και οικονομία της αγαπημένης μας Αγλαντζιάς, στη σκιά της πανδημικής οικονομικής κρίσης λόγω κορωνοϊού, ο δήμος μας έμεινε απρόσμενα χωρίς Δήμαρχο» με την υπουργοποίηση του Χαράλαμπου Πετρίδη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το σπριντ των κομμάτων και η ονοματολογία για τις εκλογές στην Αγλαντζιά
 
«Και επειδή στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, οι δημότες της πόλης μας καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες σε μια έκτακτη εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου Δημάρχου» συνεχίζει ο Κώστας Κόρτας ο οποίος σε αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία, «είναι και δηλώνει παρών».
 
«Είμαι και δηλώνω έτοιμος να πράξω αυτό που έπραξα με επιτυχία, πριν λίγα χρόνια. Είμαι και δηλώνω αποφασισμένος να εργαστώ για την Αγλαντζιά και να δημιουργήσω ακόμη περισσότερα έργα και θεσμούς, που θα κάνουν την καθημερινή ζωή των κατοίκων του δήμου μας καλύτερη, με κοινωνική αλληλεγγύη και ευαισθησία, με ουσιαστική μέριμνα για τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας» αναφέρει ο κ. Κόρτας.
 
Για τον ίδιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η Αγλαντζιά ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μου,  πάνω απ` όλα  και πάνω από κάθε προσωπική ή πολιτική φιλοδοξία και για αυτό το λόγο, αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου της Αγλαντζιάς».
 
«Διεκδικώ την ψήφο των δημοτών της Αγλαντζιάς, με περηφάνια για το έργο που επιτελέσαμε μαζί την πενταετία 2012-2016, διεκδικώ την ψήφο των κατοίκων της Αγλαντζιάς, με πίστη στη δύναμη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των ανθρώπων που την υπηρετούμε, διεκδικώ την ψήφο των κατοίκων της Αγλαντζιάς, με εμπειρίες, γνώσεις και κατάρτιση, για αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας», αναφέρει ο Κώστας Κόρτας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»