Δεν ξεκαθάρισε το θέμα των οδοφραγμάτων-Περισσότερες λεπτομέρειες ζητά ο Ακιντζί

Περισσότερες λεπτομέρειες, ειδικά όσον αφορά τα τεστ, θέλει να ξέρει πριν σχολιάσει την απόφαση της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας για τις διελεύσεις από τις 21 Ιουνίου, δήλωσε ο Μουσταφά Ακιντζί εκφράζοντας εκ πρώτης την άποψη ότι «θεωρώ ότι τουλάχιστον η επικοινωνία εντός του νησιού πρέπει να γίνει καλύτερη».
 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί απαντούσε σε σχετική ερώτηση μετά από τη σύσκεψη με τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα στο «προεδρικό». Άκουσε, είπε, για την απόφαση της κυβέρνησης, αλλά λόγω της πολύ γεμάτης σήμερα ατζέντας του δεν μπόρεσε να μάθει πολλές λεπτομέρειες. Αναφέρθηκε στο πώς έκλεισαν τα οδοφράγματα χωριστά από την κάθε πλευρά, μίλησε για «αντιδραστική» στάση της «κυβέρνησης» στη δική του συμφωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τη σταδιακή επανέναρξη των διελεύσεων, και μίλησε για λάθη που έγιναν αρχικά.
 
Μπορούν να γίνουν βήματα σταδιακά, συνετά, που δεν θα θέτουν σε κίνδυνο τους ανθρώπους και στις δύο πλευρές, ανέφερε ο κ. Ακιντζί και πρόσθεσε ότι «αυτή την περίοδο πρέπει να ενεργήσουμε περισσότερο από κοινού, πρέπει να αυξήσουμε τη συνεργασία. Ακόμα και αν υπήρξε μια ‘αποσύνδεση’, αυτή να την υπερκεράσουμε και να μπορέσουμε μαζί με την ε/κ πλευρά να ενεργήσουμε με κοινή λογική σε αυτά τα ζητήματα
 
Θα ενημερωθεί, κατέληξε, σε λεπτομέρεια για την απόφαση της ε/κ πλευρά και θα σχολιάσει εν ευθέτω χρόνω.

Δειτε Επισης

Υπό πίεση η Κυβέρνηση για την φονική πυρκαγιά, αύξησαν τα μποφόρ των αντιδράσεων Χαρτσιώτης και Παναγιώτου
Ζητά δημόσια συγνώμη από Κυβέρνηση και παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το Volt-«Πλήρης αποτυχία πρόληψης»
Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο του Άρη Μαυροσκούφη
Ενώπιον Υπουργικού τα πρώτα σχέδια αποζημιώσεων-Αρχές Αυγούστου κατακυρώνεται η προσφορά για σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης
Προτείνουν ενέργειες οι Οικολόγοι, ζητούν απόδοση ευθυνών-«Οι πολίτες δεν ανέχονται προκλητικές δηλώσεις άμυνας»
Ζητά παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το ΑΚΕΛ-«Οι δηλώσεις περί άτυχους περιστατικού, επιβεβαιώνουν την απουσία ευθιξίας»
Βλέπει φαντάσματα ο Τατάρ για κατασκόπους-«Έδωσα οδηγίες στις μονάδες να πάρουν μέτρα»
Κόντρα μεταξύ Κυβέρνησης και ΔΗΣΥ-«Η απώλεια δύο συνανθρώπων μας δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τους κυβερνώντες»
Απαντά και στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση-«Ο Στεφάνου σπεύδει να ανταγωνιστεί τον ΔΗΣΥ και το ΕΛΑΜ στον λαϊκισμό»
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»