Τηλεδιάσκεψη με τους Υπουργούς για την πανδημία είχε το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ

«Συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν και πάλι η αντιμετώπιση της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και σε αυτό το πλαίσιο, έλαβε χώρα ανάλυση όλων των κινήσεων και των μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.
 
Το «παρών» τους στη συνεδρίαση του Σώματος, μαζί με τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου, έδωσαν και οι Υπουργοί Εξωτερικών, Εσωτερικών και οι Υφυπουργοί Τουρισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι οποίοι προχώρησαν σε πλήρη ενημέρωση προς τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου τόσο για τις εξελίξεις και τα μέτρα που αφορούν την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας από την πλευρά των Υπουργείων τους αλλά και για τις ενέργειες που ήδη έχουν αποφασιστεί και βρίσκονται σε εξέλιξη στο επίπεδο της χαλάρωσης των μέτρων που βρισκόμαστε σήμερα αλλά και για το άμεσο μέλλον, σημειώνεται περαιτέρω.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πλέκει το εγκώμιο της Κυβέρνησης ο Αβέρωφ-«Άριστα στη διαχείριση της κρίσης»
 
«Με βάση το συμπέρασμα ότι τα έγκαιρα και σωστά κυβερνητικά μέτρα που λήφθηκαν είχαν ως αποτέλεσμα και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας αλλά επίσπευσαν και τις διαδικασίες σε πολλά επίπεδα διακυβέρνησης της χώρας που αφορούν τόσο τους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας καθώς και το μεταρρυθμιστικό πλαίσιο που προωθεί η κυβέρνηση», τονίζει ο ΔΗΣΥ.
 
Πρώτο μέλημα παραμένει η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, ωστόσο η επανεκκίνηση της οικονομίας σε όλους τους τομείς είναι η προτεραιότητα αυτήν την ώρα και επικυρώθηκε από όλους τους συμμετέχοντες πως η πολιτική βούληση προς αυτήν την κατεύθυνση είναι δεδομένη, αναφέρει καταληκτικά.

Δειτε Επισης

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές
Μ. Ραουνά: Εργαζόμαστε για μια επιτυχή Προεδρία ΕΕ με θετικό αποτύπωμα
Η επέτειος του σχέδιο Ανάν και οι διαφορετικές προσεγγίσεις στα κατεχόμενα
Συνδρομή για βοήθεια προς Λίβανο, επανεξέταση κατάστασης Συρίας ζητά από ομολόγους της η ΠτΒ
Εγκρίθηκαν οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Αναγκαιότητα η φορολογική μεταρρύθμιση λένε ΑΚΕΛ-συνδικαλιστές οργανώσεις
Στα 40 εκ. ευρώ της Κύπρου οι δαπάνες για φιλοξενία των Ουκρανών προσφύγων-Όσα δείχνει έκθεση της Ε.Υ.
Εγκρίθηκε από Ευρωκοινοβούλιο η αναθεώρηση κανόνων για καταπολέμηση εμπορίας ανθρώπων