Κυριακή 5 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τηλεδιάσκεψη με τους Υπουργούς για την πανδημία είχε το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ

  02/06/2020 19:09
Τηλεδιάσκεψη με τους Υπουργούς για την πανδημία είχε το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ

Τηλεδιάσκεψη με τους Υπουργούς για την πανδημία είχε το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ

  02/06/2020 19:09
«Συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν και πάλι η αντιμετώπιση της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και σε αυτό το πλαίσιο, έλαβε χώρα ανάλυση όλων των κινήσεων και των μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.
 
Το «παρών» τους στη συνεδρίαση του Σώματος, μαζί με τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου, έδωσαν και οι Υπουργοί Εξωτερικών, Εσωτερικών και οι Υφυπουργοί Τουρισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι οποίοι προχώρησαν σε πλήρη ενημέρωση προς τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου τόσο για τις εξελίξεις και τα μέτρα που αφορούν την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας από την πλευρά των Υπουργείων τους αλλά και για τις ενέργειες που ήδη έχουν αποφασιστεί και βρίσκονται σε εξέλιξη στο επίπεδο της χαλάρωσης των μέτρων που βρισκόμαστε σήμερα αλλά και για το άμεσο μέλλον, σημειώνεται περαιτέρω.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πλέκει το εγκώμιο της Κυβέρνησης ο Αβέρωφ-«Άριστα στη διαχείριση της κρίσης»
 
«Με βάση το συμπέρασμα ότι τα έγκαιρα και σωστά κυβερνητικά μέτρα που λήφθηκαν είχαν ως αποτέλεσμα και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας αλλά επίσπευσαν και τις διαδικασίες σε πολλά επίπεδα διακυβέρνησης της χώρας που αφορούν τόσο τους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας καθώς και το μεταρρυθμιστικό πλαίσιο που προωθεί η κυβέρνηση», τονίζει ο ΔΗΣΥ.
 
Πρώτο μέλημα παραμένει η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, ωστόσο η επανεκκίνηση της οικονομίας σε όλους τους τομείς είναι η προτεραιότητα αυτήν την ώρα και επικυρώθηκε από όλους τους συμμετέχοντες πως η πολιτική βούληση προς αυτήν την κατεύθυνση είναι δεδομένη, αναφέρει καταληκτικά.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας