Πώς απαντά ο Λεόντιος Κωστρίκης στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος

Στο ερώτημα κατά πόσο θα βαδίσει σε πολιτικά μονοπάτια κλήθηκε να απαντήσει ο καθηγητής Μοριακής Ιολογίας Λεόντιος Κωστρίκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» του ΡΙΚ.
 
Υπενθυμίζεται ότι, κατά καιρούς, από τότε που ο Δρ. Κωστρίκης μετατράπηκε, κατά κάποιο τρόπο, στο πρόσωπο της μάχης κατά του κορωνοϊού, λόγω της καθημερινής ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών ελέγχων και των πολλών παρεμβάσεών του στα ΜΜΕ, υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τα κόμματα να φλερτάρουν με την ιδέα της συμπερίληψης του επιστήμονα στο ψηφοδέλτιό τους για τις βουλευτικές εκλογές του 2021. Χαίρει, άλλωστε, μεγάλης εκτίμησης ανάμεσα στο κοινό, την οποία πολλοί έβλεπαν να εξαργυρώνεται εύκολα σε ψήφους.
 
Ο ίδιος, όμως, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να ριχθεί στον πολιτικό στίβο. «Το καταθέτω επίσημα αυτό το πράγμα. Δεν θα μπω ποτέ σε τέτοια μονοπάτια», ανέφερε. «Δεν θέλω να πω κάτι κακό για τους πολιτικούς», πρόσθεσε. «Εγώ είμαι πρωτοβάθμιος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και σε αυτό θέλω να παραμείνω μέχρι τα γεράματα, δεν θα πάω πουθενά αλλού», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάρωσε και η πολιτική ανακωχή, με προεκλογικές «μπηχτές» πίσω από τις μάσκες

Δειτε Επισης

Υπό πίεση η Κυβέρνηση για την φονική πυρκαγιά, αύξησαν τα μποφόρ των αντιδράσεων Χαρτσιώτης και Παναγιώτου
Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι 48χρονου και του απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας 381 χιλιάδων ευρώ
Συγκλονιστικές εικόνες με σπίτια να καίγονται στην Ελλάδα-Κάνουν τα πάντα για να σωθούν πυροσβέστες και πολίτες
Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα-Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή, ακούγονται εκρήξεις (pics)
Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο του Άρη Μαυροσκούφη
Εντόπισαν χειροβομβίδα σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (pics)
Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην Πάφο-Σε απόσταση 200 μέτρα η μία από την άλλη (pics)
Υφυπουργός Καινοτομίας: Το 2026 έρχεται το 112, η Κυβέρνηση εντόπισε τα προβλήματα και τις αδυναμίες
Η Χαμάς απορρίπτει τις δηλώσεις Τραμπ μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη Γάζα