Επικρίσεις για τις επισκέψεις Άντρου χωρίς μάσκα και γάντια σε Νοσοκομεία και εργοτάξια

Ποικίλα και επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο προκάλεσε η δραστηριότητα του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού τις τελευταίες ημέρες με τις εξορμήσεις του να βρίσκονται στο επίκεντρο των σχολίων των πολιτών.
 
Το ΑΚΕΛ διοργάνωσε συναυλίες έξω από τα Νοσοκομεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος, ενώ την επόμενη ημέρα ο Άντρος Κυπριανού πραγματοποίησε περιοδεία σε εργοτάξια στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τα εργοτάξια του Delmar και το Trilogy.
 
Παρά το γεγονός ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ δέχθηκε επικρίσεις για την επίσκεψη του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μια επίσκεψη που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ειδικά από την Εζεκία Παπαϊωάννου, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να αναγκάζεται να απολογηθεί, ο Άντρος Κυπριανού ακολούθησε παρόμοιο δρόμο χωρίς να υπολογίζει τις επικρίσεις που θα ακολουθούσαν.
 
Μάλιστα, αυτό που του προσάπτεται μέσα από τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι πως, όπως  φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, κατά τις επισκέψεις στα Νοσοκομεία και τα εργοτάξια, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ δεν τήρησε ούτε τα στοιχειώδη μέτρα υγιεινής αφού έβγαλε τη μάσκα, ενώ δεν φορούσε γάντια.
 
Σημειώνεται πως το ζήτημα δεν είναι ο Αβέρωφ ο Άντρος και οποιοσδήποτε κρατικός αξιωματούχος ή δημόσιο πρόσωπο, αλλά το γεγονός ότι τα διατάγματα που εξέδωσε η Κυβέρνηση, όπως πολλές φορές τονίστηκε, αφορούν όλους τους πολίτες και ουδείς εξαιρείται του Νόμου. Εξάλλου, και οι πολιτικοί αλλά και οι κρατικοί αξιωματούχοι αυτού του τόπου δεν παύουν να είναι πολίτες.
 
Ως εκ τούτου εύλογα διερωτάται κάποιος με ποιο τρόπο και με ποια κριτήρια εφαρμόζονται τα διατάγματα, λαμβάνοντας υπόψη σε όλα αυτά την καταδίκη σε ποινή φυλάκισης του 35χρονου, τον οποίο έστειλαν στις Κεντρικές Φυλακές γιατί παραβίασε το διάταγμα για να πάει στη σύντροφο του και μέλλουσα σύζυγο του. 
Υπενθυμίζεται ότι η περίπτωση του Αβέρωφ Νεοφύτου, έφτασε μέχρι και τον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος αποφάνθηκε πως δεν προκύπτει οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον του.

Δειτε Επισης

Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα