Μήνυμα προς την παροικία για το Πάσχα από τη σκιώδη Υπουργό Ευρώπης Κάθριν Γουέστ

Μήνυμα με ευχές για το ορθόδοξο Πάσχα απευθύνει προς την κυπριακή παροικία της Βρετανίας η νέα σκιώδης Υπουργός Ευρώπης του Εργατικού Κόμματος και βουλευτής βορείου Λονδίνου Κάθριν Γουέστ.
 
Στο μήνυμά της σημειώνει ότι αυτό το Πάσχα δε θα είναι σαν κανένα προηγούμενο, καθώς η κρίση του κορωνοϊού σημαίνει ότι θα πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι και ότι δυστυχώς οι μεγάλες οικογενειακές συνάξεις που διακρίνουν την κυπριακή κουλτούρα δε θα σταθεί δυνατό να γίνουν φέτος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
 
Παρόλα αυτά, προσθέτει η κ. Γουέστ, ο καθένας μας θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει με τον δικό του προσωπικό τρόπο.
 
Κάνει επίσης αναφορά στο πένθος που έχουν πολλές οικογένειες της παροικίας που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους από τον κορωνοϊό, εκφράζοντας τα εγκάρδια συλλυπητήριά της.
 
«Πάντοτε θαύμαζα την ανθεκτικότητα και την αισιοδοξία της κυπριακής κοινότητας, χαρακτηριστικά που σίγουρα θα βοηθήσουν την κοινότητα να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο», συμπληρώνει η κα Γουέστ.
 
Διατυπώνει επίσης τη λύπη της που αυτό το Πάσχα οι ορθόδοξοι ναοί δε θα γεμίσουν με «πιστούς, χαρά και φως» και για το ότι δε θα βρεθεί στον τοπικό ναό της Παναγίας στο Wood Green για τη λειτουργία και την περιφορά του Επιταφίου.
 
«Αν και οι πιστοί δε θα μπορέσουν να ασκήσουν τη λατρεία στις εκκλησίες φέτος, η δύναμη του μηνύματος του Πάσχα περί ανανέωσης και ελπίδας είναι πιο ισχυρή και σχετική σήμερα από όσο έχει υπάρξει ποτέ. Το σκοτάδι του σήμερα θα αντικατασταθεί από φως και θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο», καταλήγει το μήνυμα της βουλευτού Κάθριν Γουέστ προς την κυπριακή παροικία της Βρετανίας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Καταζητεί τον 60χρονο Θεοδώρου η Αστυνομία-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ερωτήματα Άλμα μετά την αθώωση της Ζαννέτου-«Το κράτος δικαίου λειτουργεί με τη δέουσα αμεροληψία;»
Η φωτογραφία του Πολωνού καθηγητή λίγο πριν τη δολοφονία-Την τράβηξε η πρώην σύζυγος
Προειδοποιούν για black out μετά από ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος λόγω καύσωνα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ
Πρόσαψε κατηγορίες στους Ε/κ το ψευδοκράτος, ζήτησε να παραμείνουν υπό κράτηση άλλες οκτώ ημέρες
Κριτική Ερχιουρμάν σε Τατάρ για Κυπριακό-«Απουσία ουσιαστικής προόδου στα ΜΟΕ»
Βολές ΑΚΕΛ σε Αστυνομία και Χαρτσιώτη για την παλαιστινιακή σημαία στη Λεμεσό-«Προκλητική ενέργεια αυταρχισμού»
Αποφάσισε να μη θέσει σε διαθεσιμότητα τον Νικολαΐδη το Υπουργικό, διορίζει ερευνώντα λειτουργό για πειθαρχική εν μέσω ποινικής έρευνας
Τον χαβά του ο Τατάρ-«Διεξάγω μεγάλο διπλωματικό αγώνα για παγκόσμια αποδοχή της λύσης δύο κρατών»
Απέρριψε την ένσταση Βαρωσιώτου για διάταγμα αναστολής της απόφασης απόλυσής της το Ανώτατο