Έντονα ενοχλημένος ο Ακιντζί από τις αντιδράσεις στην βοήθεια της Κυβέρνησης

Δεν έκρυψε την εντονη ενόχλησή του από τις επικρίσεις που δέχεται για τη βοήθεια που θα λάβει το ψευδοκράτος από την Κυπριακή Δημοκρατία, ο Μουσταφά Ακιντζί.
 
Σε ανάρτηση του στο facebook, ο κατοχικός ηγέτης αναφέρει ότι «πραγματικά δεν ξέρω τι να πω σε κάποια σχόλια επί της δήλωσης μου ότι θα μας σταλούν 2000 συσκευασίες από ένα φάρμακο που παράγεται στη Νότια Κύπρο. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψεις ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να έχουν τόσο μίσος και απογοήτευση στην καρδιά τους ακόμα και σε μια τέτοια εποχή».
 
Σημειώνει ακόμα, πως «παρόλο που αφήνω τις αθέμιτες επιθέσεις εναντίον μου, είναι μεγάλη αδικία και μεγάλη ντροπή για τους ειδικούς γιατρούς και την υγεία μας. Επειδή είναι αυτοί που καθορίζουν και έχουν αυτήν την ανάγκη. Δηλαδή τα τουρκικά μέλη των δύο κοινοτικών υγειονομικών επιτροπών. Ο Συμπρόεδρος της επιτροπής, είναι επίσης γιατρός και υπάλληλος του υπουργείου Υγείας. Οπότε δεν ζητάω χλωροκίνη με το μυαλό μου. Είναι γνωστό ότι ακόμη και σε φυσιολογικές στιγμές ορισμένοι τομείς υγείας παρέχονται σε ορισμένους τομείς της Νότιας Κύπρου. Και είναι επίσης γεγονός ότι οι ασθενείς μας που εκμεταλλεύονται τέτοιες υπηρεσίες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα γιατί τα οδοφράγματα είναι κλειστά».
 
Καταλήγοντας, ο κατοχικός ηγέτης σημειώνει ότι «ο κοινός εχθρός απειλεί όλη την ανθρωπότητα. Όλη η ανθρωπότητα πρέπει να αγωνιστεί ενάντια σε αυτό. Σε αυτόν τον αγώνα, δεν υπάρχουν Τούρκοι και Έλληνες, δεν υπάρχουν Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Η συνεργασία και η αλληλεγγύη τόσο μέσα στην κοινωνία όσο και μεταξύ της κοινωνίας είναι αδύνατη. Πέραν από αυτό, η διεθνής αλληλεγγύη και η συλλογική στάση είναι εξαιρετικά σημαντικές. Το περιστατικό είναι ο αγώνας της ανθρωπότητας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καρογιάν: Κορυφαίος σταθμός η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ
Εξέπεμψε στα ίδια μήκη κύματος με τον Τατάρ ο Τούρκος ΥΠΑΜ-«Λύση με βάση ιστορικά και σημερινά δεδομένα»
Εκνευρισμός Χριστοδουλίδη για διαρροές από Εθνικό-«Κάποιοι δεν τηρούν αυτά που συμφωνούμε»
Επανέλαβε τη θέση του για αίτημα παύσης Ελεγκτή ο ΠτΔ-«Δεν διασυνδέομαι με καμία πλευρά, έτοιμος να καταθέσω αν κληθώ»
Έδωσε οδηγίες για ένσταση ο Ελεγκτής για την αίτηση της Εισαγγελίας-«Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη»
Στα κατεχόμενα ο Τούρκος ΥΠΑΜ-Επιθεώρησε και έδωσε οδηγίες
Επιστολή Αμερικάνων Βουλευτών σε Μπλίνκεν-«Απόδειξη αποτελεσματικής διεθνούς συνεργασίας η Αμάλθεια»
Αφήνει την κατάσβεση εσωκομματικών φωτιών για μετά τις εκλογές ο ΔΗΣΥ
Από το... Παντοπωλείο στα Δικαστήρια-Οι σταθμοί της τετραετούς σύγκρουσης Εισαγγελίας κι Ελεγκτή
Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα