Το Υπουργικό στα χρόνια του κορωνοϊού-Μάσκες, γάντια και αποστάσεις (pics)

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες των ειδικών, συνήλθε κατά τη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο.
 
Όπως και οι προηγούμενες, έτσι κι αυτή η συνεδρία, έλαβε χώρα στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου και όχι στην αίθουσα όπου συνέρχεται παραδοσιακά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΔΩ

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, πέραν από τις απαραίτητες αποστάσεις, τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, έλαβαν και όλα τα άλλα απαιτούμενα μέτρα, αφού όλοι ανεξαιρέτως οι Υπουργοί φορούσαν μάσκες και γάντια, ενώ στα τραπέζια υπήρχαν και αντισηπτικά. 
 
Υποχρεωτικά με γάντια και μάσκες κυκλοφορούν και τα μέλη της προεδρικής φρουράς, ειδικά μετά και τα δύο πρόσφατα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε μέλη της.
 
Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι στενοί του συνεργάτες αλλά και όλα τα μέλη της προεδρικής φρουράς υποβλήθηκαν δύο φορές σε εξετάσεις, οι οποίες είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.
 
Στην ατζέντα του Υπουργικού Συμβουλίου βρέθηκαν σημαντικά ζητήματα όπως η επέκταση των μέτρων και των διαταγμάτων για τον κορωνοϊό, το ζήτημα της σταδιακής επανόδου των φοιτητών καθώς και το θέμα της επέκτασης των πέντε σχεδίων του Υπουργείου Εργασίας για στήριξη εργοδοτών και εργαζομένων.
 
Οι αποφάσεις που πάρθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο, αναμένεται να ανακοινωθούν στις επτά από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην παρουσία των εμπλεκομένων υπουργών.

 

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα