Παρασκευή 14 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τελεσίγραφο Αναστασιάδη: Εάν υπάρξει ανυπακοή, πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας

  24/03/2020 19:15
Τελεσίγραφο Αναστασιάδη: Εάν υπάρξει ανυπακοή, πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας

Τελεσίγραφο Αναστασιάδη: Εάν υπάρξει ανυπακοή, πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας

  24/03/2020 19:15
Αποφασισμένη να κερδίσει τη μάχη με τον κορωνοϊό και να προστατεύσει τους πολίτες, είναι η Κυβέρνηση, η οποία απευθύνει έκκληση προς όλους όπως συμβάλλουν στην μάχη κατά της πανδημίας και συμμορφωθούν με τα μέτρα τα οποία πάρθηκαν.
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατία, Νίκος Αναστασιάδης, μετά την ανακοίνωση των δύο νέων θυμάτων, με τους νεκρούς να ανέρχονται πλέον στους τρείς και τα κρούσματα στα 124, σε μήνυμα του twitter αναφέρει πως «σήμερα χάσαμε ακόμα 2 συνανθρώπους μας ως αποτέλεσμα της πανδημίας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι αν δεν υπάρξει πλήρης συμμόρφωση με τα μέτρα, ασύμμετρες θα είναι οι συνέπειες για το σύνολο. Για να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο, μείνετε στα σπίτια σας, στα καταφύγια».

Λίγο αργότερα, ο Πρόεδρος με νέα του ανάρτηση έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και έδωσε τελεσίγραφο, πως εάν υπάρξει ανυπακοή θα απαγορεύσει την κυκλοφορία χωρίς εξαιρέσεις.

«Επειδή γίνεται προσπάθεια παρερμηνείας των επεξηγήσεων του Υπουργού Εσωτερικών και του Υφυπουργού Καινοτομίας θέλω να κάνω ξεκάθαρο:

Εάν υπάρξει κατάχρηση ή ανυπακοή στα νέα μέτρα, το επόμενο βήμα θα είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας χωρίς εξαιρέσεις».
 
Την ίδια ώρα με ανάρτηση του ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, απευθύνει έκκληση προς όλους να προσέχουν. «Το δίλημμα δεν είναι ανάμεσα σ' εκείνο π θέλουμε κ σ' αυτό π μας αρέσει. Η επιλογή είναι μεταξύ ζωής κ θανάτου. Έχουμε χρέος να τα καταφέρουμε», έγραψε ο υπουργός. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας