Σάββατο 4 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στηρίζει Σιζόπουλο και καλεί σε συνέλευση η Επαρχιακή της ΕΔΕΚ στη Λευκωσία

  24/02/2020 13:05
Στηρίζει Σιζόπουλο και καλεί σε συνέλευση η Επαρχιακή της ΕΔΕΚ στη Λευκωσία

Στηρίζει Σιζόπουλο και καλεί σε συνέλευση η Επαρχιακή της ΕΔΕΚ στη Λευκωσία

  24/02/2020 13:05
Πλήρη στήριξη στους χειρισμούς των συλλογικών οργάνων του κόμματος και ειδικότερα του Πολιτικού Γραφείου και του Πειθαρχικού Συμβουλίου, εκφράζει η Επαρχιακή Επιτροπή της ΕΔΕΚ Λευκωσίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη διαγραφή του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη.
 
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Επαρχιακή της ΕΔΕΚ στη Λευκωσία, σημειώνει ότι τα μέλη της, «είναι αποδέκτες, για άλλη μια φορά της άδικης κριτικής που γίνεται εις βάρος του κινήματος για την εφαρμογή του καταστατικού και των νενομισμένων διαδικασιών για χειρισμό καταστάσεων εντός του κόμματος».
 
Αναφερόμενοι στην διαγραφή Παπαδάκη, σημειώνουν ότι η εκλογή οποιουδήποτε σε δημόσιο αξίωμα και σε κάθε αξίωμα δεν είναι αποτέλεσμα μόνο δικής του προσωπικής προσπάθειας αλλά κυρίως αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.
 
«Κάθε μέλος της ΕΔΕΚ έχει μάθει να απαιτεί δικαιοσύνη, ειλικρίνεια, σεβασμό. Μεγαλώσαμε μαχόμενοι για τη δημοκρατία και σταθήκαμε μόνοι μας σε πολύ δύσκολες μάχες. Δεν μάθαμε να εγκαταλείπουμε εύκολα τους αγώνες ούτε και να κρυβόμαστε».
 
Η Επαρχιακή της ΕΔΕΚ σημειώνει πως «είμαστε έτοιμοι για ένα ειλικρινή διάλογο με τα μέλη μας και τις τοπικές μας μέσα στα πλαίσια της συναγωνιστικότητας και της συλλογικότητας για αυτό καλέσαμε τα μέλη μας στις 26 Φεβρουαρίου την ερχόμενη Τετάρτη σε επαρχιακές συνελεύσεις».
 
«Δεν πρόκειται να καταφέρει κανείς να μας διασπάσει ιδίως όσοι στο παρελθόν εγκατέλειψαν το κόμμα χωρίς εξηγήσεις και δηλώσεις για τη δική τους αποχώρηση. Θεωρούμε τουλάχιστον ατυχές -αν όχι απαράδεκτο- όλοι αυτοί να επανέρχονται τώρα με δηλώσεις και σχόλια και να προσπαθούν να πληγώσουν το κόμμα και τους θεσμούς του, τους οποίους οι ίδιοι αγνόησαν και δεν σεβάστηκαν με τη συμπεριφορά τους, προηγουμένως. Τα μέλη του κόμματος έχουν μνήμη, δεν ξεχνούν», προστίθεται στην ανακοίνωση..
 
«Έχουμε υποχρέωση προς όλους τους ψηφοφόρους μας να παραμείνουμε ενωμένοι κι αυτό θα κάνουμε, άλλη μια φορά, σαν μια γροθιά όπως και το σήμα μας άλλωστε», καταλήγει η Επαρχιακή Επιτροπή της ΕΔΕΚ στη Λευκωσία.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας