Τρίτη 7 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι την έστησαν με κρυφές κάμερες στον Παπαδάκη-Εμπλέκουν αστυνομικό

  14/02/2020 14:50
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι την έστησαν με κρυφές κάμερες στον Παπαδάκη-Εμπλέκουν αστυνομικό

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι την έστησαν με κρυφές κάμερες στον Παπαδάκη-Εμπλέκουν αστυνομικό

  14/02/2020 14:50
Ντόμινο εξελίξεων στον πόλεμο μεταξύ Δημήτρη Παπαδάκη και Μαρίνου Σιζόπουλου, με τις εξελίξεις να διαδέχεται η μια την άλλη.
 
Την ώρα που ο Δημήτρης Παπαδάκης αναμένεται να προβεί σε καταγγελία, δείχνοντας ως ύποπτο τον Μαρίνο Σιζόπουλο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για διάπραξη ποινικών αδικημάτων, βίντεο που καταγράφεται από κρυφή κάμερα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η κίνηση ματ Παπαδάκη, ο μονόδρομος για Σιζόπουλο και ο… σκοτεινός Free Great

Στο εν λόγω βίντεο απεικονίζεται γυναίκα η οποία, σύμφωνα με τις καταγγελίες της ΕΔΕΚ, συνεργάζεται με τον Δημήτρη Παπαδάκη και στην οποία φαίνεται ότι δύο πρόσωπα της συστήθηκαν ως πελάτες, που ήθελαν να αγοράσουν αντικαπνιστικές υπηρεσίες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρωτοφανείς διαστάσεις-Καταγγελία για εγκληματική οργάνωση και βίντεο ντοκουμέντο
 
Προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ στη συνέχεια την επισκέπτονται στο γραφείο όπου στο παρελθόν συστεγαζόταν η εταιρεία της οποίας ήταν μέτοχος ο Δημήτρης Παπαδάκης.
 
Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η εν λόγω γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, ανέφερε ότι στο εν λόγω βίντεο, σε κάποια στιγμή, εμφανίζεται ο ένας εκ των αστυνομικών του Μαρίνου Σιζόπουλου.

Το εν λόγω βίντεο αναμένεται να εξεταστεί από το ηλεκτρονικό έγκλημα, ενώ η παραπονούμενη όπως ανέφερε, μπορεί να αναγνωρίσει τα δύο άτομα που της εμφανίστηκαν ως πελάτες, αλλά τελικά επρόκειτο για παγίδα που  φαίνεται να της έστησαν.
 
 
Ερωτηθείς για το βίντεο  ο κ. Σιζόπουλος είπε πως έχει ενημερωθεί αλλά δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να το δει.
 
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου πως βλέποντας το βίντεο κάποιος μπορεί να πει πως ενδεχομένως να προέρχεται από την ΕΔΕΚ ή ακόμα και να υποκλάπηκαν στοιχεία της ΕΔΕΚ για να δημιουργηθεί αυτό το βίντεο, ο κ. Σιζόπουλος είπε πως δεν μπορεί να γνωρίζει. «Για αυτό αν θέλουν οι ανακριτικές αρχές ας το διερευνήσουν», σημείωσε
 
 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας