Με αυστηρή παρέμβαση Κληρίδη στην Αστυνομία ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Την ώρα που ο Μαρίνος Σιζόπουλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΔΕΚ, ανέφερε ότι προσκλήθηκε εάν και εφόσον επιθυμεί να μεταβεί στην Αστυνομία για κατάθεση, αναφορικά με τις καταγγελίες κατά του Δημήτρη Παπαδάκη, η Αστυνομία με ανακοίνωση της σημειώνει πως ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ έχει κληθεί για κατάθεση. Στο όλο ζήτημα φαίνεται να παρενέβη ο Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος ήταν αυτός που εξ αρχής έδωσε οδηγίες για διερεύνηση, υποδεικνύοντας ότι η Αστυνομία εάν θέλει να διερευνήσει σωστά θα πρέπει να λάβει κατάθεση από τον Μαρίνο Σιζόπουλο.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κώστας Κληρίδης υποδεικνύει ότι η Αστυνομία οφείλει να συναντήσει τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο και να του διαβιβάσει ότι έχει καθήκον να διερευνήσει τις καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί, σημειώνοντας ότι αυτός είναι ο ορθός τρόπος διερεύνησης της υπόθεσης.  
 
«Όπως έχει μεταδοθεί, η Αστυνομία έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, ο οποίος είχε προβεί σε κάποιες πολύ σοβαρές καταγγελίες που φαίνεται να συνιστούν σοβαρά ποινικά αδικήματα, και του έχει ζητήσει, εάν και εφόσον ήθελε να προβεί σε κατάθεση, να περάσει από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όποτε μπορεί εντός των προσεχών ημερών, για να δώσει σχετική κατάθεση», ανέφερε ο κ. Κληρίδης.
 
«Λυπούμαι να παρατηρήσω, εάν αυτό είναι αληθές, ότι δεν είναι καθόλου ο ενδεδειγμένος τρόπος υπό τις περιστάσεις», πρόσθεσε.
 
«Η Αστυνομία οφείλει να μεταβεί στο γραφείο του Προέδρου της ΕΔΕΚ, ο οποίος έχει προβεί σε αυτές τις καταγγελίες, για να τον συναντήσει και να του διαβιβάσει ότι έχει καθήκον να διερευνήσει αυτές τις καταγγελίες, με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, και να καταγράψει, σε κατάθεση του, οτιδήποτε έχει να δηλώσει ή δεν έχει να δηλώσει», είπε.  
 
«Αυτός είναι ο ορθός τρόπος διερεύνησης της υπόθεσης», κατέληξε.
 
Με βάση νεότερη ανακοίνωση της  Αστυνομίας ο Μαρίνος Σιζόπουλος δεν έχει επιλογή, εάν θα μεταβεί ή όχι στην Αστυνομία για κατάθεση και έχει κληθεί αύριο για λήψη κατάθεσης αναφορικά με τις δημόσιες δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή ως προς το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από οποιονδήποτε πρόσωπο. 

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Στοίχημα για το ΑΚΕΛ να επικρατήσουν οι δυνάμεις που βάζουν σε πρώτο πλάνο την πλειοψηφία
Ο Τατάρ θεωρεί πως η εισβολή έφερε... ειρήνη-Επιμένει σε ίση κυριαρχία και εγγυήσεις
Για ήττα της Λεμεσού κάνει λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αρμεύτης
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο τέσσερις Αντιδήμαρχοι στην επαρχία Λάρνακας
Διαφωνεί με μεταφορά Σχολής ΤΕΠΑΚ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Χρ. Μιχαηλίδης
Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ