«Πέθανε και ακόμα φταίει ο Χριστόφιας… Του συμπεριφέρθηκαν απάνθρωπα»

Ιδιαίτερα έντονη και ενοχλημένη με τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον πατέρα της, οι πολιτικοί του αντίπαλοι εμφανίστηκε η κόρη του αείμνηστου Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.
 
Μιλώντας στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», η ηθοποιός Χριστίνα Χριστόφια, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε από πριν καθώς και την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, μετά το πέρας της προεδρικής του θητείας.
 
Μάλιστα, χαρακτήρισε τις επιθέσεις που δεχόταν ο πατέρας της από τους πολιτικούς του αντιπάλους, ως απάνθρωπες. «Του καταλογίστηκε η οικονομική κρίση, η κατάρρευση των τραπεζών και πολλά άλλα. Να μην πω για άλλα, που έχουν συμβεί ατυχήματα και αν ήταν ευθύνη του Προέδρου».
 
Η Χριστίνα Χριστόφια, ανέφερε πως ο πόλεμος που δέχθηκε άγγιξε τα όρια της βιολογικής εξόντωσης, αφού η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μετά τα όσα πέρασε.
«Ήταν εξοντωτική επίθεση. Εμείς ως παιδιά του το ζήσαμε πολύ έντονα και οδυνηρά γιατί ξέραμε ποιος είναι ο άνθρωπος. Το να βλέπεις ακόμα και μια προσπάθεια βιολογικής εξόντωσης σίγουρα πονάς. Είχε ζητήματα υγείας αλλά σίγουρα επιδεινώθηκε η κατάσταση του. Ήταν τόσο ευαίσθητος άνθρωπος, σίγουρα τούτη όλη η διαδικασία τον επηρέασε».
 
«Ως σήμερα ακούω ότι φταίει ο Χριστόφιας, εν τζαι του γελασμάτου. Ρε παιδί μου κυβερνάς τόσα χρόνια, είναι η δεύτερη σου θητεία και ακόμα φταίει ο Χριστόφιας; Ανέλαβε την ευθύνη σου επιτέλους. Δηλαδή είναι και φαιδρό. Ο  κάθε ένας θα πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη του. Ο άνθρωπος ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογούσε και εγώ λέω πολύ περισσότερο από την ευθύνη του  αναλογούσε», πρόσθεσε η κόρη του Δημήτρη Χριστόφια, Χριστίνα.

Και συνέχισε: Του καταλογίστηκε η διεθνής κρίση, η οικονομική κρίση, η κατάρρευση των τραπεζών και πολλά άλλα. Να μην πω μετά για ατυχήματα που έχουν συμβεί και αν ήταν ευθύνη του Προέδρου και εκμεταλλεύτηκαν γεγονότα».

«Δέχθηκε μια συλλήβδην επίθεση από τους πολιτικούς του αντιπάλους. Μπορεί να ακουστεί βαρύ αλλά υπήρχε απανθρωπιά. Δεν τον αντιμετώπισαν ως πολιτικό αντίπαλο. Ήταν τόσο λυσσαλέα η επίθεση, ήταν προσπάθεια ιδεολογικής και άλλης εξόντωσης», τόνισε μιλώντας στην Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Την ίδια ώρα η Χριστίνα Χριστόφια αποκάλυψε πως τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της δέχθηκαν απειλές για τα παιδιά τους, λόγω της ιδιότητας του πατέρα τους. «Έχω έρθει σε δύσκολη κατάσταση για τα παιδιά μου. Μου έχει συμβεί να έχω αγωνία για τα παιδιά μου λόγω της ιδιότητας του πατέρα μου. Γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι εκτόξευαν απειλές κατά των παιδιών. Φυσικά είναι κάτι που δεν δημοσιοποιήσαμε ποτέ για να τα προστατεύσουμε. Δεν υπάρχει και το ξέρουν αυτοί που το κάνουν μεγαλύτερη τρομοκρατία. Είμασταν πολύ ψύχραιμοι, λάβαμε μέτρα όμως η αγωνία υπάρχει», είπε.
 

Δειτε Επισης

Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Σήμερα το επίσημο άνοιγμα της Υπουργικής Συνόδου της Κοινοπολιτείας στην Πάφο
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν
LIVE: Επιβεβαιώνεται ότι δεν πλήγηκαν πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Καταρρίφθηκαν drones αλλά δεν έγινε επίθεση με πυραύλους υποστηρίζει το Ιράν-Kανένα σχόλιο από Ισραήλ
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος συναγερμός-Προχώρησε σε αντίποινα το Ισραήλ, πύραυλοι έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...