Πυρά ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση για τις περιβαλλοντικές πολιτικές-«Αποδεικνύεται ανίκανη»

«Ανίκανη» χαρακτήρισε την Κυβέρνηση σε σχέση με τις περιβαλλοντικές της πολιτικές, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού σε σχέση με την αύξηση της τιμής της βενζίνης, κάνοντας λόγο για ψέματα για να καλύψουν την ανικανότητα αυτή. Ο κ. Κυπριανού απάντησε στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, λέγοντας πως οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας αποδεικνύουν ότι η κυπριακή ΑΟΖ δεν είναι θωρακισμένη πολιτικά και νομικά όπως υποστηρίζει.
 
Σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, ο κ. Κυπριανού έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και τους κυβερνώντες, οι οποίοι λένε ότι οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν την περιβαλλοντική πολιτική της Κυβέρνησης ενώ στην αλήθεια καλούνται να πληρώσουν την ανικανότητα τους να εκπληρώσουν τους στόχους που έθεσε η ΕΕ για διείσδυση των ΑΠΕ στις μεταφορές.
 
Όπως είπε, ο στόχος είναι 10% και η Κυβέρνηση Αναστασιάδη τον έχει αφήσει εκεί που τον άφησε η Κυβέρνηση Χριστόφια, στο 2,5%. Πρόσθεσε πως οι Κυβερνώντες κοροϊδεύουν τους πολίτες ότι καλούνται να πληρώσουν γιατί ασκούν περιβαλλοντική πολιτική. «Η αλήθεια, δυστυχώς, είναι ότι ούτε με τις περιβαλλοντικές πολιτικές η Κυβέρνηση τα καταφέρνει, και σε αυτές αποδεικνύεται ανίκανη», είπε και κάλεσε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ αντί να προσπαθεί να δικαιολογήσει την Κυβέρνηση, να διαμαρτυρηθεί με τους πολίτες. «Ξέρει τον τρόπο, ας κάνει ξανά μια παράσταση σε σταθμό βενζίνης, όπως έκανε τότε που ήταν στην αντιπολίτευση», είπε.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Θα σε σκοτώσω»-Μαθητής γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση
Τελευταία η Κύπρος στην ΕΕ σε διαδικτυακές αγορές έντυπων και ψηφιακών βιβλίων
Υποβάλλονται την Τετάρτη οι υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές
Εντός του 2024 η νομοθετική ρύθμιση της πρακτικής εργασίας των φοιτητών
Πιθανόν ανήλικης η σορός που εντοπίστηκε στη Σωτήρα-Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις
Σοβαρή αμέλεια και ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα καταγγέλλει η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου
Χαραλαμπίδου: Βασικός ο ρόλος των κοινοβουλίων για καταπολέμηση διαφθοράς
Ανακαλείται το Physiomer Baby Unidoses-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της ΔΗΠΑ στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Λευκωσίας
Αναμένει την ολοκλήρωση του λιμανιού στη Γάζα η Κυβέρνηση για να ξαναρχίσουν οι αποστολές