Προτεραιότητα στην πρόοδο και την ανάπτυξη δίνει η Αιμιλία Ευαγγέλου-Ξύδια

Το σύνολο των προτάσεών της για την Αγία Νάπα, ενόψει των αναπληρωματικών εκλογών για τη Δημαρχία την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ανεξάρτητη υποψήφια για τη θέση της Δημάρχου, Αιμιλία Ευαγγέλου – Ξύδια, η οποία τονίζει πως δίδει προτεραιότητα στις προτάσεις που αποσκοπούν στην πρόοδο και την ανάπτυξη για όλους και υπόσχεται να εργαστεί με ενότητα και συλλογικότητα, με κανόνες χρηστής διοίκησης και διαφάνειας, με διαβούλευση με τους πολίτες.
 
Σε γραπτή ανακοίνωσή της, η κ. Ξύδια δίνει συγκεκριμένα τις προτάσεις της για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τασσόμενη υπέρ της αυτονομίας του Δήμου, την τουριστική πολιτική εστιαζόμενη στην κοινή δράση ανάμεσα στον Δήμο και τους επαγγελματίες του τουρισμού και την ανάπτυξη και υποστηρίζει ότι χρειάζεται να επικεντρωθούν στην πιο ισορροπημένη ανάπτυξη, επωφελή για όλους τους δημότες και τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ θέση της είναι η Αγία Νάπα να γίνει η Πρώτη Οικολογική Πόλη στην Κύπρο.
 
Καλεί τους συνδημότες της να συμμετάσχουν στις εκλογές της Κυριακής, να πάρουν θέση και να πουν με την ψήφο τους τι θέλουν για το μέλλον τους, ενώ σημειώνει ότι οι προτάσεις της στάλθηκαν στα κοινοβουλευτικά κόμματα προς ενημέρωσή τους, ενόψει και των συζητήσεων που θα γίνουν για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
 

Δειτε Επισης

Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές