Την Τετάρτη ανακοινώνει τον υποψήφιο για τις «προεδρικές» το Κόμμα του Λαού στα κατεχόμενα

Αύριο θα συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή του Κόμματος του Λαού και θα αποφασίσει σχετικά με τις επερχόμενες «προεδρικές εκλογές» ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνουν μεθαύριο Τετάρτη, ανέφερε «βουλευτής» του κόμματος, ο Μεσούτ Γκεντς.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του παράνομου «Μπαϊράκ» σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Γκεντς ανέφερε ότι απόψε είναι η εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του Κόμματος του Λαού, το ανώτατο κομματικό όργανο του οποίου θα συνεδριάσει αύριο για τις «προεδρικές» και η ανακοίνωση θα γίνει μεθαύριο.
 
Απόψε, είπε, ο Κουντρέτ Οζερσάι που είναι ο πρόεδρος του κόμματος, θα προβεί σε ενημέρωση και θα γίνει μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων που θα συνεχισθεί αύριο. Ο κ. Γκεντς σημείωσε επίσης ότι το Κόμμα του Λαού είναι ένα νεαρό ηλικιακά κόμμα, αφού ιδρύθηκε τέσσερα μόλις χρόνια πριν.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα για τις "προεδρικές εκλογές" του ερχόμενου Απριλίου ο μόνος που επισήμως ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του είναι ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η "κυβέρνηση" ανακοίνωσε ότι θα προτείνει στη "βουλή" όπως οι "προεδρικές" γίνουν στις 12 Απριλίου, πριν τη λήξη της θητείας του Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος έχει δηλώσει ότι αφουγκράζεται τα μηνύματα του κόσμου και δεν βιάζεται να προβεί σε εξαγγελία επαναδιεκδίκησης ή όχι.

Με ενδιαφέρον αναμένεται επίσης το τι θα κάνει ο πρόεδρος του ΚΕΕ και νυν "πρωθυπουργός", Ερσίν Τατάρ, ο μεγάλος "κυβερνητικός" εταίρος με το ΚΛ του Κουντρέτ Οζερσάι. Δύο ακόμη πολιτικά πρόσωπα, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΔΚ, Σερντάρ Ντενκτάς και ο πρόεδρος του κόμματος Αναγέννησης, Ερχάν Αρικλί φέρονται να είναι διατεθειμένοι να κατέλθουν ως υποψήφιοι στις "προεδρικές εκλογές", ωστόσο κανείς τους δεν έχει επισήμως ανακοινώσει κάτι τέτοιο.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Καταχωρήθηκε η αγωγή Αναστασιάδη κατά του Μακάριου Δρουσιώτη-Αξιώνει πέραν των δύο εκ.
Συνελήφθη επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο που προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Διαφοροποιήθηκε ο αριθμός των Μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων
Όραμα και εμπειρία αντιπαρέβαλαν για τη Δημαρχία Λευκωσίας Προύντζος και Τορναρίτης
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
LIVE: Στην μάχη για τον ΕΟΑ Λευκωσίας Ασσιώτης και Γιωρκάτζης-Έδωσαν το στίγμα του οράματός τους
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα