Σάββατο 22 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θα είναι τελικά υποψήφια για τη δημαρχία της Αγίας Νάπας η Αιμιλία Ξυδιά

  13/12/2019 14:17
Θα είναι τελικά υποψήφια για τη δημαρχία της Αγίας Νάπας η Αιμιλία Ξυδιά

Θα είναι τελικά υποψήφια για τη δημαρχία της Αγίας Νάπας η Αιμιλία Ξυδιά

  13/12/2019 14:17
Την πρόθεσή της να κατέλθει ως υποψήφια για τη δημαρχία της Αγίας Νάπας γνωστοποίησε, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Αιμιλία Ξυδιά.
 
Η κ. Ξυδιά, στην ανάρτησή της ανέφερε ότι νιώθει έτοιμη, γεμάτη όρεξη και ενέργεια για τη δημαρχία, τονίζοντας πως δεν νιώθει μόνη.
 
«Έχω αρκετό κόσμο δίπλα μου και γι’ αυτό έτσι απλά θέλω να σας ανακοινώσω ότι ναι αποφάσισα να διεκδικήσω τη Δημαρχία του Δήμου μας, ως ανεξάρτητη υποψήφια», ανέφερε μεταξύ άλλων.
 
 
Αυτούσια η ανάρτησή της:
«Κάποιοι φίλοι και φίλες προέτρεξαν, μετά από συγκεκριμένα δημοσιεύματα, να μου ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές για τη Δημαρχία της Αγίας Ναπας, χωρίς να έχω πάρει οποιαδήποτε απόφαση, αν θα το πράξω ή όχι.
 
Με τιμά το γεγονός ότι λαμβάνω εδώ και λίγες ημέρες πάρα πολλά μηνύματα, ώστε να διεκδικήσω τη Δημαρχία της Αγίας Ναπας.
Το μοιράστηκα με αρκετούς φίλους κατ' ιδίαν και τώρα θέλω να το μοιραστώ και μαζί σας. Σίγουρα με κολακεύει μόνο και μόνο η διεκδίκηση της θέσης για Δήμαρχος, όμως από την άλλη είναι και τεράστια η ευθύνη προς τον Δήμο μας, που όλοι γνωρίζουμε τι προσφέρει στην Κύπρο μας. Με κολακεύει, λοιπόν το γεγονός για να κατέλθω στις εκλογές, πόσο μάλλον να εκλεγώ.

Η αλήθεια είναι ότι νιώθω σίγουρη...

Νιώθω δυνατή....

Νιώθω να είμαι γεμάτη όρεξη και ενέργεια.

Δεν νιώθω καθόλου μόνη αλλά αντιθέτως νιώθω να έχω αρκετό κόσμο δίπλα μου και γι' αυτό έτσι απλά μέσα από αυτή μου την ανάρτηση θέλω να σας ανακοινώσω ότι Ναι αποφάσισα να διεκδικήσω τη Δημαρχία του Δήμου μας, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ υποψήφια. Σύντομα εντος ολίγων ημερών θα προχωρήσω στην επίσημη ανακοίνωση.

Σας ευχαριστώ όλους και θέλω να τονίσω ότι πρώτο μέλημα είναι ο Δήμος μας...».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας