Η συμμορία κατά του ΓεΣΥ, η εργολαβία ξηλώματός του και οι τσέπες των φίλων

Για συμμορία κατά του ΓεΣΥ που «ξεμούττισε», όπως ανάφερε χαρακτηριστικά μετά τις Ευρωεκλογές και σε ασφαλή απόσταση από τις επόμενες βουλευτικές, κάνει λόγο με ανάρτηση του στο twitter ο τέως υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.
 
Ο κ. Παμπορίδης, με σειρά σημερινών του αναρτήσεων, απαντά σε όσους ξεκίνησαν από χθες να κινδυνολογούν και να υποσκάπτουν το ΓεΣΥ μετά τη συζήτηση των προϋπολογισμών στη Βουλή.
 
Από τα βέλη του Γιώργου Παμπορίδη δεν γλίτωσε ούτε ο Διευθυντής του γραφείου Τύπου του ΔΗΚΟ Γιώργος Γεωργίου ο οποίος έγραψε σε ανάρτηση του ότι «Παμπορίδης και ΑΚΕΛ, με το λαϊκισμό τους, έσυραν τα άλλα κόμματα στην άνευ καλής προετοιμασίας ψήφιση των νομοσχεδίων για το ΓεΣΥ. Ο ένας έφυγε και έγινε τουιτεράς και οι άλλοι «κλαίνε» στη Βουλή για τη βιωσιμότητα του. Ξεχειλίζουν από υπευθυνότητα».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα περί κατάρρευσης του ΓεΣΥ και η σκληρή απάντηση Ιωάννου- «Έχετε κοντή μνήμη»
 
Ο Γιώργος Παμπορίδης απάντησε μετά από λίγο: «Μεγάλο το κάχριν κάτι τύπων εναντίον του ΓεΣΥ. Το ΓεΣΥ ήρθε και θα μείνει πάρτε το χαμπάρι. Έγινε για τον κόσμο κι όχι για τις τσέπες των φίλων σας».


Λίγο αργότερα ο Γιώργος Παμπορίδης επανήλθε σημειώνοντας ότι «οι νεόκοποι πολιτικοί με τα ανεξόφλητα γραμμάτια σε όσους νέμονταν τον τομέα της Υγείας ξανάρχισαν την εργολαβία ξηλώματος του ΓεΣΥ. Κόπτονται λέει για το «καλό» μας και «ανησυχούν» για την οικονομία. Ματαιοπονείτε! Θα βρείτε απέναντι και πάλιν την κοινωνία».

 
Μάλιστα αφού έκανε retweet δηλώσεις του Γιώργου Λιλλήκα στις οποίες ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών σημείωνε πως «όλα όσα ακούστηκαν για καταχρήσεις ή ζημιές και ελλείμματα του ΟΑΥ αποδεικνύεται ότι είναι παραμύθια. Ο ΟΑΥ επιτελεί ένα εξαιρετικό έργο, πολύ αποτελεσματικό».
Ο Γιώργος Παμπορίδης σχολίασε: «Μα τι λέτε; Είναι δυνατόν αρχηγοί κομμάτων να συκοφαντούν εσκεμμένα το ΓεΣΥ; Γιατί να το κάνουν; Λέτε να θέλουν να το ξηλώσουν και να γυρίσουν την πίτα πίσω σε εκείνους που την κατάτρωγαν τόσες δεκαετίες;! Είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρονται για τον απλό πολίτη και την υγεία του;».

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
LIVE: Κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους Τορναρίτης και Προύντζος-Το όραμα τους για τον δήμο Λευκωσίας
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
Υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για δημοτικές εκλογές και ΕΟΑ
ΗΠΑ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο-«Σε ετοιμότητα τα σκάφη να ξεκινήσουν όταν δοθεί η εντολή»
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος μέσω της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί για την παράδοση μέσω ξηράς