Παρασκευή 28 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Δίπλαρος προς ΑΚΕΛ: «Τοις φρονίμοις ολίγα»

  10/12/2019 20:55
Δίπλαρος προς ΑΚΕΛ: «Τοις φρονίμοις ολίγα»

Δίπλαρος προς ΑΚΕΛ: «Τοις φρονίμοις ολίγα»

  10/12/2019 20:55
Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, στην ομιλία του κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2020 στην Ολομέλεια της Βουλής, και απαντώντας στην κριτική που άσκησαν Βουλευτές του ΑΚΕΛ για τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη και ειδικά για την οικονομία και τους δείκτες της, είπε «τοις φρονίμοις ολίγα».
 
Αφού αναφέρθηκε στις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις που εφαρμόζει η Κυβέρνηση, πρόσθεσε ότι γίνεται προσπάθεια να ρυθμιστεί ο κατώτατος μισθός παρατήρησε ότι «άλλοι ήταν που κουτσούρεψαν ακόμη και την ΑΤΑ».
 
Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ αναφέρθηκε ακολούθως στη μεταρρύθμιση του ΓεΣΥ, προσθέτοντας ότι δεν  χαρίζουμε στην αριστερά την κορυφαία αυτή μεταρρύθμιση, επειδή όπως πρόσθεσε είναι μια φιλελεύθερη μεταρρύθμιση.
 
Ο κ. Δίπλαρος αναφερόμενος στη δικαιοσύνη παρατήρησε ότι δικαιοσύνη που καθυστερεί δεν είναι δικαιοσύνη και είπε πως επείγει η μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης για το καλό της δικαιοσύνης και των πολιτών και των επαγγελματιών.
 
Για τη μεταρρύθμιση Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ είπε πως είναι κοινωνικό όφελος  να γίνει η μεταρρύθμιση των τοπικών αρχών. Πρόσθεσε πως επιχειρείται το πρώτο βήμα σημαντικό βήμα με στόχο σε δεύτερο στάδιο η Τοπική Αυτοδιοίκηση να έχει και την ευθύνη της κοινωνικής πολιτικής.
 
Προτάσσουμε την αναγκαιότητα αυτή η Πολιτεία να δώσει τα εχέγγυα στους νέους ανθρώπους, σε αυτά τα δυνατά μυαλά του τόπου να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Να διαπρέψουν. Αυτό είναι το μεγάλο όραμα για τους νέους ανθρώπους μας.
 
«Θέλουμε να ρωτήσουμε το ΑΚΕΛ κατά πόσον η προτεραιότητα που έχει θέσει για απομάκρυνση του Προέδρου Αναστασιάδη από την εξουσία, το παρεμποδίζει να βλέπει τις συνεχείς απειλές και παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία, τις προθέσεις της Άγκυρας να αλλάξει το καθεστώς της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου και ακόμα και την προσπάθεια αλλαγής της βάσης λύσης από την ψευδοκυβέρνηση με την ενθάρρυνση της Άγκυρας», είπε στην αναφορά του για το Κυπριακό ο κ. Δίπλαρος.

Απαντώντας στις αναφορές του Βουλευτή του ΑΚΕΛ Άριστου Δαμιανού για «τα χρυσά διαβατήρια», ο κ. Δίπλαρος παρατήρησε ότι ανάμεσα στις ανακλήσεις διαβατηρίων είναι και δύο που δόθηκαν επί διακυβέρνησης Χριστόφια και αφορούν ξέπλυμα κάποιων δις που γινόταν σε γνώση των τότε κυβερνώντων.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας