Εξήγγειλε υποψηφιότητα ο Χρήστος Ζανέττος-Αναμονή για τους ανθυποψήφιους του

Εξήγγειλε την υποψηφιότητα του στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα», για τη Δημαρχία Αγίας Νάπας, ο νυν αντιδήμαρχος Χρήστος Ζανέττος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξαγγέλλει ο πρώτος για τη Δημαρχία Αγίας Νάπας
 
Ο κ. Ζανέττος έγινε έτσι ο πρώτος που θέτει υποψηφιότητα για τις έκτακτες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν για το Δήμο, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Ως εκ της θέσεως που κατείχε μέχρι σήμερα, αυτή του Αντιδημάρχου, ο Χρήστος Ζανέττος, ανέλαβε το πηδάλιο του Δήμου για την μεταβατική περίοδο των σαράντα ημερών, που προβλέπει ο νόμος μέχρι τις εκλογές.
 
Σε ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε ότι, «με πυξίδα την εμπειρία που αποκόμισα από τη συμμετοχή μου στα δημοτικά δρώμενα της  Αγίας Νάπας, ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου τα τελευταία 13 χρόνια, εκ των οποίων τα τελευταία τρία χρόνια ως Αντιδήμαρχος, την αγάπη μου για την Αγία Νάπα και με αίσθημα πλήρους επίγνωσης του αξιώματος που διεκδικώ, ανακοινώνω  την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου για διεκδίκηση της θέσης του Δήμαρχου Αγίας Νάπας».
 
Πρόσθεσε ότι πρωταρχικός του στόχος είναι «η διεκδίκηση με σθένος από την πολιτεία της αρχικής, σταθερής  και αμετάκλητης θέσης όλων μας για διατήρηση του brand name της Αγίας Νάπας ώστε να συνεχίσει να αποτελεί ένα από τα διασημότερα και πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα της Ευρώπης και όραμα μου είναι η Αγία Νάπα να πάει ακόμα πιο ψηλά, σταθερά, δυναμικά, συλλογικά».
 
Αφού διαβεβαίωσε ότι «σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας» σημείωσε πως «όλοι μαζί θα βάλουμε υψηλούς στόχους και θα κτίσουμε μεταξύ μας μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, τη διαφάνεια, την εντιμότητα, τον διάλογο, την κατανόηση και το κοινό όραμα για την ανάπτυξη».
 
Ο κ. Ζαννέττου ανέφερε ακόμα ότι «με πλήρη επίγνωση των ευθυνών μου και στηριζόμενος στην εμπειρία μου, θέτοντας παράλληλα τον εαυτό μου στη διάθεσή» των δημοτών, υποσχέθηκε ότι «με αποφασιστικότητα όπως μέχρι τώρα έχω πράξει, θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα εργαστώ ασταμάτητα για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Αγίας Νάπας».
 
Η θέση του Δημάρχου κενώθηκε, αφότου ο Γιάννης Καρούσος διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στη θέση του Υπουργού Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό αναφορικά με άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως να επιδείξουν ενδιαφέρον για τη Δημαρχία της Αγίας Νάπας, κάτι που θα διαφανεί τις επόμενες μέρες.

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένονται οι αποφάσεις της Εζεκία Παπαϊωάννου αναφορικά με τις εκλογές στην Αγία Νάπα, αφού πρόκειται για έναν δήμο που παραδοσιακά, ακόμα και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές έλαβε την πλειοψηφία.
Στο τραπέζι του ΑΚΕΛ βρίσκονται διάφορα ονόματα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει λάβει τελικές αποφάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Ζαννέτος, στις τελευταίες εκλογές εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στηριζόμενος από τον Δημοκρατικό Συναγερμό συγκεντρώνοντας 451 ψήφους, οι οποίες τον ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στον Δήμο Αγίας Νάπας.

Δειτε Επισης

Οι αγωνιστές ΕΟΚΑ 1955-1959 καταγγέλλουν το Υφ. Πολιτισμού για «θέμα γλώσσας» στη Μπιενάλε
Στις 3232 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Δείτε αναλυτικά ανά δήμο και επαρχία
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Χάος στα αεροδρόμια της Βρετανίας, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος-Ατελείωτες ουρές
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας
Κλειστά την 1η Μαΐου όλα τα Γενικά Καταστήματα-Οι οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας