Ζυμώσεις για την νέα ηγεσία στον ΔΗΣΥ-Ποιοι ενδιαφέρονται για αντιπροεδρίες

Ξεκίνησαν οι ζυμώσεις στον ΔΗΣΥ σε ό,τι αφορά στην πλήρωση των δύο θέσεων αντιπροέδρων παράταξης, που μένουν κενές μετά τους πρόσφατους διορισμούς της Στέλλας Κυριακίδου στην Κομισιόν και του Νίκου Νουρή στο Υπουργείο Εσωτερικών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, στην Πινδάρου θα ήθελαν να αποφύγουν εκλογική διαδικασία τον Ιανουάριο, αν και αυτή δεν αποκλείεται, εάν το ενδιαφέρον είναι τελικά μεγάλο.
 
Ως γνωστόν, την επιστροφή του στο κόμμα επιδιώκει ο Χάρης Γεωργιάδης που… συνταξιοδοτήθηκε από Υπουργός αυτήν την εβδομάδα. Ο κ. Γεωργιάδης δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για μια θέση στην ηγεσία του κόμματος και, εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες που φέρουν τον Λευτέρη Χριστοφόρου να σκέφτεται να αφήσει το αξίωμα του Αναπληρωτή Προέδρου, τότε αυτό θα προτιμούσε ο κ. Γεωργιάδης. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν αποκλείεται να διεκδικήσει μία από τις θέσεις αντιπροέδρων.
 
Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν οι πληροφορίες πως τις αντιπροεδρίες καλοβλέπουν δύο βουλευτές του κόμματος, ο Ευθύμιος Δίπλαρος και η Αννίτα Δημητρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δίπλαρος ήταν υποψήφιος και την προηγούμενη φορά και ήρθε τέταρτος, αλλά με μικρή διαφορά από τον τρίτο, και έτσι θεωρείται αναμενόμενη η υποψηφιότητά του.
 
Η Αννίτα Δημητρίου είναι το στέλεχος του ΔΗΣΥ με την μεγαλύτερη ανέλιξη το τελευταίο διάστημα, αφού από την νεολαία και την Λάρνακα, μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε  να κάνει άλματα, μπαίνοντας στη Βουλή και αναλαμβάνοντας το πόστο του εκπροσώπου Τύπου της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου Αναστασιάδη.
 
Ενδιαφέρον, ωστόσο, φαίνεται να εκδηλώνει και ο βουλευτής του κόμματος στην επαρχία Αμμοχώστου Ονούφριος Κουλλά, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει δυναμική, τουλάχιστον ανάμεσα στους ψηφοφόρους της δικής του επαρχίας.
 
Γίνεται κατανοητό ότι, εάν τελικά διεκδικήσουν την εκλογή τους και οι τρεις, ενώ στην εξίσωση παραμένει και ο Χάρης Γεωργιάδης, το σενάριο του στησίματος καλπών είναι αναπόφευκτο, παρά τις όποιες περί του εναντίον παραινέσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Στην εξίσωση δύο εμπρησμοί στη Λευκωσία και μια βόμβα στον Πρωταρά-Είχε κληθεί για κατάθεση το «Δημητρούι»
Οι μαθητές από το Ριζοκάρπασο επισκέφτηκαν το πάρκο καμήλων σε μία μέρα γεμάτη διασκέδαση (pics)
Ή αυτοί ή εκείνος... Η απόφαση επί της προσφυγής θα γράψει το τέλος της ιστορίας
Ξεκινά επίσημα η προεκλογική κούρσα-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες των Ευρωεκλογών
Η ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και οι μύθοι που καταρρίφθηκαν
Οι άνθρωποι της νύχτας δραστηριοποιούνται πλέον την ημέρα και η Αστυνομία αναζητά χειροκροτητές
Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του