Δευτέρα 27 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ζυμώσεις για την νέα ηγεσία στον ΔΗΣΥ-Ποιοι ενδιαφέρονται για αντιπροεδρίες

  05/12/2019 06:42
Ζυμώσεις για την νέα ηγεσία στον ΔΗΣΥ-Ποιοι ενδιαφέρονται για αντιπροεδρίες

Ζυμώσεις για την νέα ηγεσία στον ΔΗΣΥ-Ποιοι ενδιαφέρονται για αντιπροεδρίες

  05/12/2019 06:42
Ξεκίνησαν οι ζυμώσεις στον ΔΗΣΥ σε ό,τι αφορά στην πλήρωση των δύο θέσεων αντιπροέδρων παράταξης, που μένουν κενές μετά τους πρόσφατους διορισμούς της Στέλλας Κυριακίδου στην Κομισιόν και του Νίκου Νουρή στο Υπουργείο Εσωτερικών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, στην Πινδάρου θα ήθελαν να αποφύγουν εκλογική διαδικασία τον Ιανουάριο, αν και αυτή δεν αποκλείεται, εάν το ενδιαφέρον είναι τελικά μεγάλο.
 
Ως γνωστόν, την επιστροφή του στο κόμμα επιδιώκει ο Χάρης Γεωργιάδης που… συνταξιοδοτήθηκε από Υπουργός αυτήν την εβδομάδα. Ο κ. Γεωργιάδης δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για μια θέση στην ηγεσία του κόμματος και, εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες που φέρουν τον Λευτέρη Χριστοφόρου να σκέφτεται να αφήσει το αξίωμα του Αναπληρωτή Προέδρου, τότε αυτό θα προτιμούσε ο κ. Γεωργιάδης. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν αποκλείεται να διεκδικήσει μία από τις θέσεις αντιπροέδρων.
 
Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν οι πληροφορίες πως τις αντιπροεδρίες καλοβλέπουν δύο βουλευτές του κόμματος, ο Ευθύμιος Δίπλαρος και η Αννίτα Δημητρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δίπλαρος ήταν υποψήφιος και την προηγούμενη φορά και ήρθε τέταρτος, αλλά με μικρή διαφορά από τον τρίτο, και έτσι θεωρείται αναμενόμενη η υποψηφιότητά του.
 
Η Αννίτα Δημητρίου είναι το στέλεχος του ΔΗΣΥ με την μεγαλύτερη ανέλιξη το τελευταίο διάστημα, αφού από την νεολαία και την Λάρνακα, μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε  να κάνει άλματα, μπαίνοντας στη Βουλή και αναλαμβάνοντας το πόστο του εκπροσώπου Τύπου της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου Αναστασιάδη.
 
Ενδιαφέρον, ωστόσο, φαίνεται να εκδηλώνει και ο βουλευτής του κόμματος στην επαρχία Αμμοχώστου Ονούφριος Κουλλά, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει δυναμική, τουλάχιστον ανάμεσα στους ψηφοφόρους της δικής του επαρχίας.
 
Γίνεται κατανοητό ότι, εάν τελικά διεκδικήσουν την εκλογή τους και οι τρεις, ενώ στην εξίσωση παραμένει και ο Χάρης Γεωργιάδης, το σενάριο του στησίματος καλπών είναι αναπόφευκτο, παρά τις όποιες περί του εναντίον παραινέσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας