Τετάρτη 26 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

  04/12/2019 19:01
Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

  04/12/2019 19:01
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, στον απόηχο της άτυπης τριμερούς συνάντησης στο Βερολίνο.
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα όσα έγιναν στη συνάντησή του με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ και τον Μουσταφά Ακιντζί και τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό.  
 
Στη συνεδρία του Εθνικού συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ `Αντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Πόλυς Παλλήκαρος, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν. Στο Προεδρικό αναμένεται επίσης για να συμμετάσχει στη συνεδρία ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος λόγω καθυστέρησης στην άφιξη της πτήσης του από το Λονδίνο δεν ήταν δυνατό να παρευρίσκεται από την αρχή στη σύνοδο του Εθνικού.

Εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από κυβερνητικής πλευράς στη συνεδρία συμμετέχουν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυριάκος Κούρος.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας