Τα... είπε και έφυγε πικραμένη η Βασιλική, επουλώθηκε η πληγή του Χαμπιαούρη

Τα ονόματα της Βασιλικής Αναστασιάδου και του Κώστα Χαμπιαούρη, ήταν εξαρχής στην λίστα των υπουργών που θα μετακινούνταν στα πλαίσια του μίνι ανασχηματισμού που ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, μετά και την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Με το πέρασμα των ημερών, η φημολογία γύρω από τα πρόσωπα τους ήταν όλο και πιο έντονη, μέχρι που ο Νίκος Αναστασιάδης «κλείδωσε» τις αποφάσεις τους, τις οποίες ανακοίνωσε την περασμένη Κυριακή και η κ. Αναστασιάδου και ο κ. Χαμπιαούρης ήταν ανάμεσα στους υπουργούς που θα παρέδιδαν τα χαρτοφυλάκια τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα όσα έγιναν στις παραδώσεις-παραλαβές των Υπουργείων

Ωστόσο, η προ ημερών παραίτηση του Επιτρόπου Ορεινών Κοινοτήτων, Γιαννάκη Παπαδούρη, «βόλεψε» τον Κώστα Χαμπιαούρη, καθώς ο Νίκος Αναστασιάδης αποφάσισε όπως ο τέως υπουργός Παιδείας να είναι αυτός που θα τον διαδεχτεί.

Η απόφαση αυτή του Προέδρου, άφησε ικανοποιημένο τον Κώστα Χαμπιαούρη, αφού δεν θα παραμείνει «άνεργος», σε αντίθεση με την τέως υπουργό Μεταφορών, η οποία παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Γιάννη Καρούσο, δεν έκρυψε την πικρία της για την φημολογία των τελευταίων μηνών.

Η Βασιλική Αναστασιάδου ανέφερε πως «ήταν ψυχοφθόρο και δύσπεπτο να ακούω τις αναφορές στο όνομα μου, στην παρατεταμένη φημολογία των τελευταίων μηνών για ανασχηματισμό μου», επισημαίνοντας παράλληλα πως αυτό ήταν κάτι που υπέσκαπτε το έργο ενός υπουργού.

Παράλληλα η κ. Αναστασιάδου, ανέφερε πως είχε αφήσει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Βουλής και ανέλαβε την θέση της υπουργού για να βελτιώσει τις συνθήκες των πολιτών, χωρίς όμως να έχει καμία πολιτική φιλοδοξία.

Από την άλλη, ο Κώστας Χαμπιαούρης, του οποίου η «πληγή» επουλώθηκε με τον διορισμό του ως Επίτροπος Ορεινών Κοινοτήτων, παραδίδοντας τα ινία στον νέο υπουργό Παιδείας, Πρόδρομο Προδρόμου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη που συνεχίζει να δείχνει να έχει προς το πρόσωπο του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Δεν διαπράττουν λάθη όσοι δεν πράττουν τίποτε»-Το μήνυμα Αναστασιάδη προς τους νέους Υπουργούς

Δειτε Επισης

Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»